Vastgoedmarketing: de sleutel tot succes

De tijd dat een brood € 2 kostte is voorbij. De tijd dat een zoekertje op een vastgoedsite volstond om vastgoed te verkopen ook. Hoe het verschil wordt gemaakt? Met een sterke, onderbouwde digitale strategie. Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Bijna alle grote vastgoedspelers hebben een digitale partner onder de arm genomen. Jezelf onderscheiden in een sterk versnipperde en steeds meer concurrerende markt van vastgoedsites vereist namelijk een doelgerichte aanpak. 

Succesvolle vastgoedcampagnes 

Vastgoedmakelaars zijn vaak gebonden aan de regio van hun kantoor. Dit maakt het voor hen cruciaal om hoog te scoren in zoekmachines wanneer iemand een lokale zoekopdracht invult. Door in te zetten op lokale SEO én een gratis Google Bedrijfsprofiel aan te maken, zorg je er alvast voor dat je website vindbaar is. 

Maar lokale zoekers naar je website trekken wil nog niet zeggen dat je pand meteen verkocht of verhuurd is. Daarin biedt social media dan weer kansen. Zet jouw advertentie in de kijker van de juiste doelgroep of beantwoord actief de vragen van potentiële kopers in relevante Facebook-groepen. Of wist je al dat je ook kan adverteren op Pinterest & Instagram? Twee kanalen die bekend staan als inspiratiebron. Om nog maar te zwijgen over de stijgende populariteit van TikTok-video's in de vastgoedsector.

Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien is niets zo frustrerend als heel je budget spenderen aan een advertentie in een vakblad om vervolgens niet te kunnen meten wat nu juist het effect was. Met digitale marketing meet je direct de impact van jouw inspanningen. 

Onze oplossingen

Door onze brede waaier aan klanten, hebben wij reeds een ruime expertise kunnen opdoen in de vastgoedsector. Strategisch meedenken over bedrijfsdoelstellingen en hoe we deze kunnen bereiken, vormt voor ons dan ook geen enkel probleem. Niet alleen strategisch maar ook uitvoerend ondersteunen wij jouw bedrijf van A tot Z. 

Ontdek met welke diensten wij jou kunnen ondersteunen. 

Enkele van onze succesverhalen in de vastgoedsector

Wij zijn trots op onze samenwerkingen en dat mag gezien worden! Benieuwd bij welke bedrijven wij een succesvolle strategie hebben ingezet? Ontdek enkele van onze referenties.

Platon Belgium

Social media marketing voor vastgoedmakelaar

Van het vertrouwde Vlaanderen tot het zonnige Spanje, Platon weet overal de mooiste panden aan te bieden. Maar voor die panden moeten natuurlijk ook kopers of huurders worden gevonden. Daarom ging de vastgoedmakelaar op zoek naar een partner om zijn bereik te vergroten. Bij ons waren ze meteen verkocht.

Bekijk case
Groep Bolckmans

Vastgoedwebsite met onderbouwde strategie

Innomedio ontwikkelde een volledig nieuwe website met nadruk op het aanbod bedrijfs- en residentieel vastgoed onderbouwd met digitale communicatie, van strategie tot uitvoering. 

Bekijk case
Immo De Laet

Fris design en duidelijke online communicatie

Om hun klanten nog beter te begeleiden in het (ver)koopproces, zorgde Innomedio voor een fris design en duidelijke online communicatie aangevuld met de integratie van Omnicasa, een software specifiek voor de vastgoedsector.

Bekijk case

Waarom Innomedio?

Klanten uit de vastgoedsector willen volledig ontzorgd worden zodat zij juist meer tijd hebben om zich op klanten of andere belangrijke taken te focussen. Dit maakt dat ze nood hebben aan een vaste contactpersoon die duidelijk en transparant communiceert én waarop ze kunnen vertrouwen. 

Innomedio kan u zo'n partnership bieden. Met meer dan 10 jaar ervaring, bieden wij een ruime expertise op digitaal vlak. Van development tot strategische marketing en communicatie, wij ondersteunen uw bedrijf van A tot Z. 

Klaar voor een langetermijn samenwerking? Wij ook! 

Meer over Innomedio

Innomedio BV

Steenovenstraat 2
2390 Malle


+32 (0)3 321 72 58
info@innomedio.be

BE 0816 906 977
Antwerpen, afdeling Antwerpen

Routebeschrijving

Klaar om te groeien?

Neem contact op met onze digitale experts en ontdek waar wij jou mee kunnen helpen! 

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er liep iets iets mis. Probeer Opnieuw. Kijk zeker na of je alle verplichte velden hebt ingevuld.
We bewaren je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid