Meer omzet uit jouw verhuurwebsite?

Ben jij eigenaar van je eigen verhuurbedrijf? Dan heb je wellicht ook een website. Maar ben je er wel zeker van dat je hier momenteel het maximale uithaalt?

Of heb je het gevoel dat er meer omzet te rapen valt? Nog veel te vaak wordt een verhuurwebsite als noodzaak en kostenpost gezien. Zodra de website live staat, wordt er verder ook geen aandacht meer aan besteed. Zonde, toch? Ontdek hoe je meer omzet uit je verhuurwebsite haalt.

Tips voor succesvolle online verhuurcampagnes

Digitale marketing is een belangrijk onderdeel bij het vinden van (nieuwe) huurders. Onthoud allereerst dat duidelijke communicatie start bij de basis: een overzichtelijke verhuurwebsite. Deze is namelijk nodig om vanuit campagnes te kunnen doorlinken. Wij geven je alvast graag enkele tips om vanuit deze basis aan de slag te gaan met online marketing. 

Verhoog je zichtbaarheid in Google 

Kijk eens kritisch naar jouw website. Is deze logisch opgebouwd? Is alle informatie makkelijk terug te vinden? Wil je dat iemand online een boeking plaatst? Of eerder online reserveert? Het belang van zoekmachine optimalisatie wordt steeds groter. Hoe hoger je in Google scoort, hoe meer websitebezoekers je krijgt, hoe meer potentiële huurders je uiteindelijk bereikt. Onderzoek het zoekgedrag van potentiële klanten en speel hier op in. 

Last minute nieuwe huurders vinden? Overweeg om ook eens betaalde adverenties in te zetten op Google. Wedden dat je in no-time nieuwe reserveringen ontvangt? 

Promoot je aanbod via sociale media

Heb jij al een Facebookpagina? Of ben je eerder aanwezig op Instagram, LinkedIn of Pinterest? Een bedrijfspagina op één van deze kanalen is een quick-win om jouw zichtbaarheid te vergroten. Post regelmatig interessante content, leuke tips of aanbiedingen die interessant zijn voor je volgers, promoot je aanbod in relevante groepen of target een hele specifieke doelgroep met de uitgebreide advertentiemogelijkheden.

Houd je doelgroep op de hoogte via e-mailmarketing

Focus je niet enkel op het vinden van nieuwe huurders maar houd ook je bestaande klanten op de hoogte. Bied bijvoorbeeld kortingen of acties aan voor terugkerende klanten en zorg ervoor dat zij jouw ambassadeurs worden. 

Meer inspiratie? 

Innomedio zette reeds succesvolle verhuurcampagnes op: 

  • Gepersonaliseerde shop via Facebook, Instagram of Pinterest
  • Productfeed met koppeling op Facebook & Google 
  • Periodieke nieuwsbrieven naar terugkerende klanten 
  • E-mailflows voor potentiële nieuwe klanten 
  • Client match-campagnes op LinkedIn 
  • Professionele blogberichten
  • ... 
Aan de slag met verhuurcampagnes voor jouw website?

Onze oplossingen!

Door onze brede waaier aan klanten, hebben wij reeds een ruime expertise kunnen opdoen in de verhuursector. Strategisch meedenken over bedrijfsdoelstellingen en hoe we deze kunnen bereiken, vormt voor ons dan ook geen enkel probleem. Niet alleen strategisch maar ook uitvoerend ondersteunen wij jouw bedrijf van A tot Z. 

Ontdek met welke diensten wij jou kunnen ondersteunen. 

Enkele van onze succesverhalen in de verhuursector

Wij zijn trots op onze samenwerkingen en dat mag gezien worden! Benieuwd bij welke bedrijven wij een succesvolle strategie hebben ingezet? Ontdek enkele van onze referenties.

Website & marketing voor meubelverhuurbedrijf

In-Lease

At home with ease. Dat is de slogan waarmee In-Lease kwaliteitsvolle meubels aan zijn klanten verhuurt én verder wil groeien. Daarom ging het bedrijf op zoek naar een digitale expert voor ondersteuning. Wij gaven het meteen een thuisgevoel.

Bekijk case
Digitale opfrissing voor verhuur van luxewagens

Porsche Verhuur Plus

De voorgaande website van Porsche Verhuur Plus straalde niet uit waar Porsche Verhuur Plus voor staat: verhuur van luxueuze sportwagens. Daarom werd enkele jaren geleden de online identiteit van Porsche Verhuur Plus Plus drastisch veranderd en met succes.

Bekijk case
Verhuis naar nieuwe website met digitale strategie op maat

Compas International Movers

Normaal gezien doet Compas International Movers zelf het verhuiswerk. Maar toen het bedrijf op zoek was naar een nieuwe online thuis, schakelden ze toch liever iemand anders in. Wij haalden zijn diensten op en laadden deze mooi uit in een nieuwe website, inclusief digitale strategie.

Bekijk case
Gebruiksvriendelijke nieuwe website met productmodule

Riba Rent

De vorige website van Riba Rent was aan vernieuwing toe. Innomedio creëerde een gebruiksvriendelijke, nieuwe website met een productmodule, gekoppeld aan hun ERP-systeem. Het resultaat? Potentiële klanten kunnen het volledige productaanbod online bekijken en eenvoudig een offerte aanvragen. Lees onze volledige referentie.

Bekijk case

Waarom Innomedio?

Klanten uit de verhuursector willen volledig ontzorgd worden zodat zij juist meer tijd hebben om zich op klanten of andere belangrijke taken te focussen. Dit maakt dat ze nood hebben aan een vaste contactpersoon die duidelijk en transparant communiceert én waarop ze kunnen vertrouwen. 

Innomedio kan u zo'n partnership bieden. Met meer dan 10 jaar ervaring, bieden wij een ruime expertise op digitaal vlak. Van development tot strategische marketing en communicatie, wij ondersteunen uw bedrijf van A tot Z. 

Klaar voor een langetermijn samenwerking? Wij ook! 

Meer over Innomedio
Gids voor verhuurautomatisatie

Download: gids voor verhuurautomatisatie

Voor de verhuursector realiseerden we al tal van websites met handige functies en ERP-koppelingen. Hiermee kunnen onze klanten hun verhuurdiensten beter beheren en automatiseren.

Om je een duidelijker beeld te geven van wat dit concreet inhoudt, hebben we alle belangrijke informatie in een gratis gids verzameld. Hierin vind je alles wat je moet weten over de voordelen van een website met ERP-koppeling voor bedrijven in de verhuursector, inclusief voorbeelden uit onze eigen projecten.

Klaar om je verhuurdiensten naar het volgende niveau te tillen? Download onze gids dan gratis

Download deze gids

Innomedio BV

Steenovenstraat 2
2390 Malle


+32 (0)3 321 72 58
info@innomedio.be

BE 0816 906 977
Antwerpen, afdeling Antwerpen

Routebeschrijving

Klaar om jouw verhuur te boosten?

Neem contact op met onze digitale experts en ontdek waar wij jou mee kunnen helpen! 

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er liep iets iets mis. Probeer Opnieuw. Kijk zeker na of je alle verplichte velden hebt ingevuld.
We bewaren je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid