Branding & Design

Met jouw visie & strategie in het achterhoofd werken we een gepersonliseerd logo of een volledige huisstijl uit. Innomedio versterkt je bedrijfsimago.

Webdesign

Je merk top of mind. Je website een geweldige online beleving, zodat je salesresultaten volgen. Voor minder gaan we niet en dat begint met een sterk webdesign. Eentje dat perfect binnen je missie en visie past en je bedrijfsimago versterkt. Op vlak van branding en design voor je website hebben we bij Innomedio heel wat te bieden. Van de eerste wireframes tot het finale webdesign, onze designers doen het helder en krachtig.

Maak je afspraak

Huisstijl

Een doordachte en krachtige huisstijl blijft langer hangen bij je (potentiële) klanten. Bij Innomedio ontwerpen we een geheel nieuwe huisstijl om de uitstraling van je bedrijf te bevorderen. En tegelijkertijd creëren we consistentie in zowel online als offline communicatie. Overal trekken we de gewenste stijl door en focussen we op herkenbaarheid.

Logo

Een gepersonaliseerd bedrijfslogo is een uniek kenmerk dat jouw bedrijf in de kijker zet. Samen met de huisstijl versterkt het logo je bedrijfsimago. Een logo (laten) ontwerpen door professionals zoals Innomedio is daarom van grote waarde. Samen bepalen we de presentatie van jouw onderneming naar de buitenwereld toe. Van voorontwerp tot finaal logo, we betrekken je bij elke stap.

Online branding

Het verschil maken met je merk, volgers en bezoekers tot klanten maken. Dan moeten we het eens hebben over je online branding, want geen enkele webapplicatie is een losstaand gegeven. Een straf logo, frisse huisstijl, aantrekkelijke content en effectieve social media strategie tillen je merkbeleving naar een hoger niveau. Van een customer journey gesproken. Wij doen het voor je.

Maak je afspraak