Branding & Design

Met jouw visie & strategie in het achterhoofd werken we een gepersonaliseerd logo of een volledige huisstijl uit en versterken we je bedrijfsimago.

Webdesign

Je merk top of mind. Je website een geweldige online beleving, zodat je salesresultaten volgen. Voor minder gaan we niet en dat begint met een sterk webdesign. Eentje dat perfect binnen je missie en visie past en je bedrijfsimago versterkt. Op vlak van branding en design voor je website hebben we bij Innomedio heel wat te bieden. Van de eerste wireframes tot het finale webdesign, onze designers doen het helder en krachtig.

Maak je afspraak

Huisstijl & Logo

Onze creatievelingen zijn ook je designpartner in crime voor de ontwikkeling van je nieuwe huisstijl en logo. Graag zelfs! We ontwerpen een unieke stijl en trekken die door in elke vorm van online en offline communicatie en reclame. Zo wordt jouw bedrijf zeer herkenbaar. Al vele klanten kozen voor professionele huisstijl en logo ontwikkeling door Innomedio. Ben jij de volgende?

Online branding

Het verschil maken met je merk, volgers en bezoekers tot klanten maken. Dan moeten we het eens hebben over je online branding, want geen enkele webapplicatie is een losstaand gegeven. Een straf logo, frisse huisstijl, aantrekkelijke content en effectieve social media strategie tillen je merkbeleving naar een hoger niveau. Van een customer journey gesproken. Wij doen het voor je. 


Starten met jouw brandingproject?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Maak een afspraak