Contentcreatie

Wervende teksten, doeltreffende copywriting en vertaling, sprekende bedrijfsvideo’s en knappe fotografie. Innomedio biedt elke vorm van ondersteuning voor je content marketing, website of webshop.

Copywriting

Wervende teksten, doeltreffende copywriting. De copywriters van Innomedio weten hoe het moet. Ons team biedt ondersteuning met content marketing en copywriting. We zorgen voor geoptimaliseerde teksten met de ideale mix tussen informatieve en emotionele inhoud voor jouw website, webshop en online marketing. Want hoe je het ook draait of keert, een technisch perfect gebouwde website of webshop kan niet zonder goede tekst en de juiste zoekwoorden. 

Maak je afspraak

Vertaling

We zijn trouwens ook je partner voor meertalige websites of webshops. Native speakers vertalen en lokaliseren je webapplicatie in de gewenste doeltaal, met het oog op een betere score in de zoekmachines. Onze doorgedreven kennis van SEO en SEA vertalen komt daarbij goed van pas. 

Video & fotografie

Video of professionele fotografie is ideaal om jouw bedrijfsactiviteiten in de verf te zetten. Uiteraard geeft een video ook dat tikkeltje meer aan het uitzicht en de dynamiek van jouw website. Daarom werken we graag samen met Dobit om mooie video's te realiseren voor onze klanten. Hieronder zie je enkele video's die wij verwerkt hebben in de websites van onze klanten.

Van Looy Group

B&L

Act Like a Coach


Content laten creëren?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Afspraak maken