Contentcreatie

Alle zaken om jouw digital journey te ondersteunen.

Copywriting

Wervende teksten, doeltreffende copywriting. De copywriters van Innomedio weten hoe het moet. Ons team biedt ondersteuning met content marketing en copywriting. We zorgen voor geoptimaliseerde teksten met de ideale mix tussen informatieve en emotionele inhoud voor jouw website, webshop en online marketing. Want hoe je het ook draait of keert, een technisch perfect gebouwde website of webshop kan niet zonder goede tekst en de juiste zoekwoorden.

Maak je afspraak

Vertaling

We zijn trouwens ook je partner voor meertalige websites of webshops. Native speakers vertalen en lokaliseren je webapplicatie in de gewenste doeltaal, met het oog op een betere score in de zoekmachines. Onze doorgedreven kennis van SEO en SEA vertalen komt daarbij goed van pas. Bovendien schakelen we de juiste copywriter in afhankelijk van technische kennis.

Video & fotografie

Video of professionele fotografie is een must om jouw bedrijfsactiviteiten in de verf te zetten. Uiteraard geeft een video ook dat tikkeltje meer aan het uitzicht en de dynamiek van jouw website. Daarom werken we graag samen met sterke partners om mooie video's te realiseren voor onze klanten. Hieronder zie je enkele video's die wij verwerkt hebben in de websites van onze klanten.

Van Looy Group

B&L

Act Like a Coach