Digitale strategie

Innomedio gaat een lijn trekken in de online communicatie van jouw bedrijf. Aan de hand van een duidelijke strategie zullen er wekelijkse of maandelijkse acties vooropgesteld worden. Vervolgens worden deze uitgevoerd, opgevolgd, geëvalueerd en bijgestuurd.

Digitaal strategieplan

Om kmo’s ook online ondersteuning aan te bieden, implementeert Innomedio online marketing in het strategisch plan of wordt er een volledig digitale strategie uitgewerkt voor de klant. Doelgerichte, meetbare campagnes worden uitgewerkt om de juiste bezoekers naar jouw website te trekken en het aantal conversies te verhogen.

Via SEO, SEA, social media, e-mailmarketing, ... trekken wij de juiste bezoekers naar jouw website om de vooropgestelde doelstellingen te behalen.  

Maak je afspraak

Let's get friends

Om een correcte strategie uit te denken willen we uiteraard onze klant van binnen en buiten kennen. Hierdoor kunnen we inspelen op de huidige manier van werken. Maar ook het herkennen van eventuele problemen die zich voordoen.

🔍 Bedrijfsbezoek / Werkwijze in kaart brengen / Problemen opsporen / USP's onderzoeken / Missie

Let's make a plan

Voor we tot een concreet plan kunnen komen, moeten we enkele parameters afbakenen. Zo brengen we in kaart wie we willen bereiken, hoe we dit gaan doen en wat dit moet opbrengen.

📝 Bepalen van doelgroep, doel, kanalen, acties & budget / Concurrentie analyse

Make it happen

Een plan is zeer leuk maar, zonder effectieve doeltreffende acties, niets waard. Daarom zetten we sterk in op de uitwerking van de bepaalde strategie. Zo worden acties ook effectief vakkundig mee uitgevoerd.

🚀 Website / Social media / SEA & Advertising / SEO & Content / E-mail / Branding

We love it when a plan comes together

Meten is weten. Deze gouden slogan is van groot belang bij het uitvoeren van de acties. Zonder opvolging, evaluatie en bijsturing kan je uiteraard ook geen vooruitgang boeken. Of het succes van de acties meten.

📈 Opvolgen / Evaluatie / Bijsturen / Rapportage & bespreking

Digitale strategie voor Hilfra met topresultaten

Om nog een sterkere speler op de markt te worden en de online aanwezigheid van Hilfra te verbeteren, ontwikkelde Innomedio een onderbouwde digitale strategie voor online communicatie. En toen dook plotseling de Coronacrisis op maar deze hoeft niet altijd roet in het eten te strooien. Ontdek in onderstaande video hoe we  met een digitale strategie,de online verkoop een boost gaf.


Dienstverlener KMO-Portefeuille & Google Partner

Dienstverlener KMO-Portefeuille & Google Partner

Als kmo-portefeuille dienstverlener kunnen onze klanten aanspraak maken op subsidies voor onze strategische dienstverlening. Adviestrajecten kunnen tot 30% gesubsidieerd worden.

Als Google Partner werken we volgens de kwaliteitsnormen voor het opzetten van advertisingcampagnes voor onze klanten. Bovendien staan we in rechtstreeks contact met onze Google contactpersoon om al onze campagnes optimaal te laten scoren.

Download: Digitale B2B-strategie - hoe begin je eraan?

Leveren je marketinginspanningen niet voldoende leads op? Heb je het gevoel dat mogelijke klanten de weg naar je website of bedrijf niet vinden?

In deze whitepaper maak je kennis met online B2B-marketing. Je ontdekt hoe je sales en marketing bij elkaar brengt. Daarnaast leer je hoe je met een B2B-marketingfunnel een doelgroep dat je bedrijf niet kent omvormt naar warme leads die klaar zijn voor een samenwerking.

Geen eenvoudige klus, maar dankzij een duidelijk stappenplan ben je klaar om zelf aan de slag te gaan.

Download deze gids

Overtuigd? Maak vrijblijvend een afspraak

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Maak een afspraak

Meer lezen over digitale marketing?