Webshop op maat

Wil je een professionele webshop op maat laten maken? Met de juiste webpartner hoef jij je geen zorgen te maken over de technische ontwikkeling. Indien gewenst zorgen we zelfs voor een koppeling met jouw ERP-pakket of andere business software.

Ben je klaar voor je nieuwe webshop?

Contacteer ons

Een solide & schaalbare webshop

Online producten verkopen, dat is sowieso een goede zet. Maar het verschil maken met andere webshops, dat is niet van de poes. En toch kan het, dankzij een doeltreffende integratie van je bedrijfsprocessen en automatische koppelingen zoals met je ERP of CRM. Maar eerst en vooral dankzij de juiste technologie. Bij ons is dat Symfony, het perfecte open-source framework voor een solide & schaalbare webshop.

Analyse & Advies

Jij specialist in jouw producten, wij in het bouwen van e-commerce systemen. Samen zorgen we dus voor vuurwerk. Dat doen we in fases, te beginnen met het in kaart brengen van je noden. Wat zijn bijvoorbeeld de verwachtingen aan bezoekerszijde en beheerderszijde, en welke integraties wil je? Innomedio is graag de leidraad voor je online business development. Eerst analyseren en adviseren, daarna de webshop bouwen. Dat kan in fases maar ook in mogelijkheden:

  • Standaard webshop
  • Webshop met koppeling(en) in enkele richting
  • Webshop met koppeling(en) in dubbele richting (volautomatisch)
Ontdek onze referenties

Ontdek hoe wij de webshop van Hilfra een boost geven

Bekijk in onderstaande video hoe wij het e-commerce verhaal van Hilfra hebben versterkt.

PIM (Product Information Managementsystem)

Je webshop draait op een content managementsysteem (CMS), terwijl productinformatie vaak verspreid zit over verschillende dragers. Niet efficiënt voor je e-commercestrategie, maar daar passen wij een mouw aan met een uitbreiding op je CMS: een product information managementsysteem (PIM) voor centraal beheer van je productinformatie. Zo importeer je data uit je ERP, Google Drive, Dropbox, YouTube enz. … om ze te gebruiken voor je productcommunicatie via een webapplicatie, digitale productcatalogus en meer. Kwestie van tijdswinst & efficiëntie !

Van standaard tot volautomatische e-commerce

Kies je voor een webshop, dan heb je alle baat bij een volautomatisch e-commercesysteem. Dat is tweerichtingscommunicatie, met het CMS als tussenlaag of middleware tussen ERP, boekhoudsoftware, betaal- en verzendsystemen en CRM. Zo’n middleware oplossing vormt een extra back-up en voedt je online marketing channels. Dankzij automatisatie laten wij je webshop optimaal renderen


Vrijblijvend een offerte ontvangen?

We starten graag met een gesprek. Hierbij luisteren wij naar jouw verhaal en kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe we van dienst kunnen zijn voor jouw nieuwe webshop.

Maak een afspraak

Meer lezen over webontwikkeling?