E-commerce

Een solide & schaalbare webshop

Online producten verkopen, dat is sowieso een goede zet. Maar het verschil maken met andere webshops, dat is niet van de poes. En toch kan het, dankzij een doeltreffende integratie van je bedrijfsprocessen en automatische koppelingen zoals met je ERP of CRM. Maar eerst en vooral dankzij de juiste technologie. Bij ons is dat Symfony, het perfecte open-source framework voor een solide & schaalbare webshop.

Maak je afspraak

Analyse & Advies

Jij specialist in jouw producten, wij in het bouwen van e-commerce systemen. Samen zorgen we dus voor vuurwerk. Dat doen we in fases, te beginnen met het in kaart brengen van je noden. Wat zijn bijvoorbeeld de verwachtingen aan bezoekerszijde en beheerderszijde, en welke integraties wil je? Innomedio is graag de leidraad voor je online business development. Eerst analyseren en adviseren, daarna de webshop bouwen. Dat kan in fases maar ook in mogelijkheden:

  • Standaard webshop
  • Webshop met koppeling(en) in enkele richting
  • Webshop met koppeling(en) in dubbele richting (volautomatisch)

PIM (Product Information Managementsystem)

Je webshop draait op een content managementsysteem (CMS), terwijl productinformatie vaak verspreid zit over verschillende dragers. Niet efficiënt voor je e-commercestrategie, maar daar passen wij een mouw aan met een uitbreiding op je CMS: een product information managementsysteem (PIM) voor centraal beheer van je productinformatie. Zo importeer je data uit je ERP, Google Drive, Dropbox, YouTube enz. … om ze te gebruiken voor je productcommunicatie via een webapplicatie, digitale productcatalogus en meer. Kwestie van tijdswinst & efficiëntie !

Van standaard tot volautomatische e-commerce

Kies je voor een webshop, dan heb je alle baat bij een volautomatisch e-commercesysteem. Dat is tweerichtingscommunicatie, met het CMS als tussenlaag of middleware tussen ERP, boekhoudsoftware, betaal- en verzendsystemen en CRM. Zo’n middleware oplossing vormt een extra back-up en voedt je online marketing channels. Dankzij automatisatie laten wij je webshop optimaal renderen

Maak je afspraak