Doelgerichte online marketing

Door het uitwerken van doelgerichte online marketingactiviteiten en het kiezen van de juiste marketingkanalen zorgen wij dat jouw doelgroep ook online wordt bereikt om de vooropgestelde doelstellingen te behalen.

SEA / Advertising

Door het implementeren van SEA (Search Engine Advertising) worden er efficiënte campagnes opgesteld in Google Adwords. Deze online advertenties bevatten de meest relevante zoektermen uit jouw sector om bovenaan te verschijnen.

Zo bereiken wij steeds de meest geïnteresseerde bezoekers voor jouw producten en/of diensten.  SEA of online advertising is geschikt om doelstellingen op korte termijn te realiseren en specifieke producten en/of diensten doelgericht te promoten online.

Als Google Partner werken we volgens de kwaliteitsnormen voor het opzetten van advertisingcampagnes voor onze klanten. Bovendien staan we in rechtstreeks contact met onze Google contactpersoon om al onze campagnes optimaal te laten scoren.

SEO & Content

Alles start met de juiste zoekwoorden

Om optimale zoekresultaten te garanderen voor jouw website, is het noodzakelijk om in te zetten op Search Engine Optimization. SEO is het nauw opvolgen en optimaliseren van de meest relevante zoektermen en keywords in jouw sector om bovenaan te verschijnen in Google. Via een uitgebreid zoekwoordenrapport, krijgen wij onmiddellijk een beeld van de meest relevante zoektermen en hoe wij (potentiële) klanten best kunnen benaderen om je website te bezoeken.

Een SEO-zoekwoordenrapport is dus een voorbereiding en ondersteuning voor betere zoekresultaten van jouw website alsook copywriting, online advertenties of SEA (Search Engine Advertising).

Website optimaliseren voor zoekmachines

Om een top racking in Google te garanderen, wordt het SEO-zoekwoordenrapport toegepast om verdere optimalisaties door te voeren op jouw website. Zo worden de voornaamste zoektermen en keywords opgenomen in: metatitels, metabeschrijvingen, content & links om een betere positie te behalen.  

Vervolgens wordt er per kwartaal een SEO analyse met technische ondersteuning doorgevoerd om de positie van je website opnieuw in kaart te brengen én te blijven verbeteren. Onze developers en marketeers gaan dan samen aan de slag om zowel de SEO content alsook indexering en url-structuur te optimaliseren.

Content marketing, copywriting & vertaling

Innomedio biedt ondersteuning met content marketing, copywriting en vertaling. Wij zorgen voor geoptimaliseerde teksten met de ideale mix tussen informatieve en emotionele inhoud voor jouw website, webshop en online marketing. Want hoe je het ook draait of keert, een technisch perfect gebouwde website of webshop kan niet zonder goede tekst, met de juiste zoektermen geïntegreerd. We zijn trouwens ook je partner voor meertalige websites of webshops!

E-mailmarketing & automation

E-mailmarketing is een doeltreffende manier om (potentiële) klanten te informeren over jouw diensten, producten en projecten. Het ontwerp van de nieuwsbrieven wordt steeds doorgetrokken in het verlengde van de website, aangevuld met gepaste afbeeldingen en vlotte teksten op de click en open rates te verhogen.

Social media management

Om de klanttevredenheid of (online) verkoop aan te verhogen, integreren we ook social media in onze marketingacties. Social Media zorgt voor interactie met de klant en brengt klanten op de hoogte van nieuwigheden.

Afhankelijk van jouw markt en sector, kiezen wij de meest geschikte social media kanalen om jouw bedrijf, product of merk in de kijker te zetten. Wij begeleiden jou bij het communiceren, opzetten van acties en maken van doeltreffende apps voor onder andere Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram en Pinterest.


I want to meet those guys!

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Maak een afspraak