Webapplicatie op maat laten maken?

Onze digitale experten helpen je graag verder. Breng jouw bedrijf naar de next level met een webapplicatie zoals een configuratietool voor dealers, opvolgtool, productconfigurator, planningstool, ...

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Contacteer ons

Digitalisatie van je bedrijf

Digitaliseren van bedrijfsprocessen. Een must voor het optimaliseren van je business. Want zeg nu zelf, sommige dingen kosten gewoon nog te veel tijd (en fouten). Van projectbeheer en tijdsregistratie tot stockbeheer, bestellingen en facturatie. Bij Innomedio zijn we specialist in het bouwen van webapplicaties op maat, die de digitalisatie van je bedrijf een stevige boost geven. Mét voordelen voor je medewerkers en klanten!

Online configuratoren

Webapplicaties zijn er in verschillende soorten en mensen interageren vanuit hun rol met de inhoud. Vaak werken we met online configuratoren om die flows efficiënter te automatiseren. Basis voor jouw unieke webapplicatie zijn eerst en vooral jouw processen. Die brengen we in kaart, en we bevragen de betrokken partijen. Wat je ook nodig hebt, wij ontwikkelen het. Enkele voorbeelden:

  • Configuratietool voor dealers – voor consistente prijsberekeningen
  • Opvolgtool bouw – bewaking voortgang op werf & budget
  • Productconfigurator – e-commerce webshop B2B of B2C
  • Planningstool – digitale timesheets
Maak een afspraak

Herco Machinery: geautomatiseerd dealerplatform met koppeling ERP

Een tijd terug kwam Herco Machinery naar ons voor een gerichte uitbreiding van hun website. Om de samenwerking met – en ervaring van – hun dealers te verbeteren, voorzagen we een dealerplatform met ERP-koppeling. Ontdek hoe wij hun website in onze werkplaats binnenrolden en welke modificaties we allemaal maakten.

Platformen & integraties

We zorgen ervoor dat je webapplicatie op een veilig en gebruiksvriendelijk platform draait. Altijd in de digitale ether en eenvoudig te beheren. Het neusje van de zalm is je web based platform te laten communiceren met je ERP, CRM, personeelsadministratie, voorraadsysteem enz. Onze developers zijn krakken in webapplicaties met integraties. Laat je adviseren.

Progressive Web Apps (PWA’s)

Nog een stapje verder: een progressive web app (PWA) voor je website, zodat die als een app werkt op mobiele toestellen en tablets. Gewoon extra code toevoegen, zonder dure ontwikkelkosten zoals native apps. Met zo’n toestelonafhankelijk platform vergroot je het bereik en de conversie van je producten of diensten. Zeker doen!

Gids voor verhuurautomatisatie

Download: gids voor verhuurautomatisatie

Voor de verhuursector realiseerden we al tal van websites met handige functies en ERP-koppelingen. Hiermee kunnen onze klanten hun verhuurdiensten beter beheren en automatiseren.

Om je een duidelijker beeld te geven van wat dit concreet inhoudt, hebben we alle belangrijke informatie in een gratis gids verzameld. Hierin vind je alles wat je moet weten over de voordelen van een website met ERP-koppeling voor bedrijven in de verhuursector, inclusief voorbeelden uit onze eigen projecten.

Klaar om je verhuurdiensten naar het volgende niveau te tillen? Download onze gids dan gratis

Download deze gids

Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Maak een afspraak

Meer lezen over webontwikkeling?