Website op maat

Ben je op zoek naar een nieuwe website? Liefst eentje die ook online scoort en rendement oplevert? Wij helpen je graag met een website volledig op jouw maat. Lees hieronder wat we voor jou kunnen betekenen of maak meteen een vrijblijvende afspraak.

Maak een vrijblijvende afspraak

Jouw website naar de digitale top

Een website die scoort, je bezoekers verleidt en aanzet tot conversie. Gebruiksvriendelijk en sexy bovendien. Bij Innomedio bedenken en bouwen we zulke websites. Al sinds 2012 helpen wij onze klanten digitaal groeien, met een beproefd concept en straffe CMS-technologie. Jouw website en marketing naar de digitale top, daar zetten wij ons graag voor in.

Projectmatige aanpak & begeleiding

Want een projectmatige aanpak in combinatie met onze digitale expertise werkt. Gekruid met oog voor perfectie en de toegewijde helikopterview van onze projectmanager, de lijm tussen ons team van: designers, developers, copywriters en online marketeers. Onze aanpak:

  • Kennismaking en bespreking wensen
  • Proactief advies design, technologie, gebruiksvriendelijkheid
  • Wireframe homepagina als basis voor vervolg
  • Webdevelopment met testlink, zodat je altijd kan volgen
  • Finalisering, testing en training
  • Start van je online marketingverhaal, je digital journey
Ontdek onze referenties

DOBIT: interactieve, meertalige website

Omdat het verhaal van de vorige website van DOBIT niet meer 100% overeenkwam met de cutting edge-technologie dat zij aanbieden, werd de website helemaal opgefrist. Een uitgebreid CMS, strategisch geplaatste video's en animaties, meertaligheid, … de nieuwe website van DOBIT got it all!

Technologie & CMS

We love Symfony. Open-source en het neusje van de zalm op vlak van websitetechnologie en CMS (Content Management System). Constant in ontwikkeling dankzij een wereldwijde community, onevenaarbaar op vlak van security en eenvoudig door te geven, wat goed is voor de continuïteit van je bedrijf. Meer nog: Symfony scoort geweldig op vlak van performantie en laat je websitebezoekers niet in de steek.

Duurzaam webverhaal

Het stopt niet bij de ontwikkeling van je website. Het beste resultaat bereik je met doelgerichte opvolging. Dat vraagt om kennis en tools. Innomedio heeft alles in huis om je te helpen bij je strategische- en marketingkeuzes. Jouw succesvol online marketingverhaal begint hier; van social media, marketing automation en SEO tot online advertising. We’ve got you covered.


Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Maak een afspraak

Meer lezen over webontwikkeling?