Website op maat

Wil je een nieuwe website op maat laten maken die online scoort? We helpen je graag verder. Lees hieronder wat we voor jou kunnen betekeken of maak meteen een vrijblijvende afspraak.

Contacteer ons

Je website naar de digitale top

Een website die scoort, je bezoekers verleidt en aanzet tot conversie. Gebruiksvriendelijk en sexy bovendien. Bij Innomedio bedenken en bouwen we zulke websites. Al sinds 2012 helpen wij onze klanten digitaal groeien, met een beproefd concept en straffe CMS-technologie. Jouw website en marketing naar de digitale top, daar zetten wij ons graag voor in.

Projectmatige aanpak & begeleiding

Want een projectmatige aanpak in combinatie met onze digitale expertise werkt. Gekruid met oog voor perfectie en de toegewijde helikopterview van onze projectmanager, de lijm tussen ons team van: designers, developers, copywriters en online marketeers. Onze aanpak:

  • Kennismaking en bespreking wensen
  • Proactief advies design, technologie, gebruiksvriendelijkheid
  • Wireframe homepagina als basis voor vervolg
  • Webdevelopment met testlink, zodat je altijd kan volgen
  • Finalisering, testing en training
  • Start van je online marketingverhaal, je digital journey
Maak je afspraak

Technologie & CMS

We love Symfony. Open-source en het neusje van de zalm op vlak van websitetechnologie en CMS (Content Management System). Constant in ontwikkeling dankzij een wereldwijde community, onevenaarbaar op vlak van security en eenvoudig door te geven, wat goed is voor de continuïteit van je bedrijf. Meer nog: Symfony scoort geweldig op vlak van performantie en laat je websitebezoekers niet in de steek.

Duurzaam webverhaal

Het stopt niet bij de ontwikkeling van je website. Het beste resultaat bereik je met doelgerichte opvolging. Dat vraagt om kennis en tools. Innomedio heeft alles in huis om je te helpen bij je strategische- en marketingkeuzes. Jouw succesvol online marketingverhaal begint hier; van social media, marketing automation en SEO tot online advertising. We’ve got you covered.


Vraag vrijblijvend een gesprek aan

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Maak een afspraak