Webshop laten maken

Speel je al even met het idee om een webshop te starten? Twijfel niet langer. Met de juiste webpartner hoef jij je geen zorgen te maken over de technische ontwikkeling en kan je in no time starten met jouw online verkoop. Innomedio heeft al verschillende ondernemingen geholpen bij het opzetten van hun online winkel.   

Ben je klaar voor jouw professionele webshop op maat?

Maak een afspraak Bel ons: 03 321 72 58

Loop nooit meer verkoop mis met een professionele webshop

Als onderneming vandaag is het moeilijk om nog zonder online winkel te opereren. Particulieren en ook bedrijven bestellen steeds vaker online, waardoor je heel wat verkoop misloopt zonder webshop. De coronacrisis heeft deze trend nog eens een extra duwtje in de rug gegeven. Gelukkig zijn professionele webshops op maat al langer onze specialiteit.

Webdeveloper van Innomedio ontwikkelt een webshop op maat

Waarom een webshop op maat?

Een webshop bouwen kan toch iedereen? Dat is wat heel wat softwarepakketten je doen geloven. Toch komt er veel meer bij kijken dan je denkt en heeft een goedkopere software steeds zijn beperkingen.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Een webshop 100% op maat
  • Gebruiksvriendelijk, zodat jouw bezoekers de beste gebruikerservaring beleven
  • Een handig beheersysteem (CMS), waarmee je zelf producten, foto’s, pagina’s, etc. kan aanpassen en toevoegen
  • Optimalisatie voor zoekmachines (SEO), zodat jouw online shop ook goed scoort in Google
  • Een koppeling maken met jouw ERP-systeem, boekhoudpakket of andere business-software? Dat regelen we met plezier voor jou

Nadien starten met online marketing? Ook dat is mogelijk! Onze online marketeers helpen je graag met de promotie van jouw webshop.

Een greep uit onze webshopprojecten

Wil jij eerst graag een beeld krijgen van onze vorige projecten? Laat je inspireren door enkele van onze webshops die we ontwikkelden:

Printbirdie.com

Voor internationale speler PrintBirdie.com creëerden we een webshop om de klanten in België, Nederland en Luxemburg nog efficiënter te bedienen. Een efficiënte werkwijze is van essentieel belang, vandaar dat we zorgden voor een configuratie op maat per product alsook een volledige koppeling met multipress en het CRM-systeem.

Hilfra

De voornaamste uitdaging van Hilfra? Een sterke speler worden in een competitieve markt en groei realiseren. Niet alleen via hun fysieke verkooppunt maar ook via hun uitgebreide webshop. Onze developers ontwikkelden een unieke webshop met een uitgebreid productaanbod en een geïntegreerd betaalsysteem. Bovendien beschikt de webshop ook over tal van andere handige functies zoals een dealermodule voor erkende aannemers of een module voor de prijsberekening van paletten.

Project manager van Innomedio aan de telefoon

Hoeveel kost een webshop?

Omdat we altijd een webshop op maat van onze klanten ontwikkelen, werken we niet met vaste prijzen. Dankzij een aangepaste offerte weet je volledig wat je kan verwachten en moet je je geen zorgen maken over kleine lettertjes of beperkingen.

Wil je vrijblijvend een offerte ontvangen voor jouw online shop? Maak een afspraak of bel ons: +32 (0)3 321 72 58


Klaar om met je webshop te starten?

We starten graag met een gesprek. Hierbij luisteren wij naar jouw verhaal en kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe wij je van dienst kunnen zijn voor jouw nieuwe webshop.

Vul hieronder jouw gegevens in en wij doen de rest!

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er liep iets iets mis. Probeer Opnieuw. Kijk zeker na of alle verplichte velden zijn ingevuld.
We bewaren je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid
Jens joosen

Jens Joosen
Zaakvoerder
info@innomedio.be
+32 (0)3 321 72 58