Een team van digitale natives

Innomedio staat voor innovatieve media. Dit wil zeggen dat we onze klanten op elk medium zo goed mogelijk willen voorstellen. Ons team bestaat uit gepassioneerde digital natives. Met uiteenlopende competenties vullen ze mekaar perfect aan met een mooie lijst van successen als resultaat.

Jong geweld

De gemiddelde leeftijd bij innomedio is 28 jaar. We geloven volop in de talenten en het potentieel van de nieuwe generatie die los wordt gelaten op de arbeidsmarkt. Hierdoor verwierven we ook het "Ervaring werkt"-label.

Less is more

We trekken steeds de huisstijl van onze klanten door naar een luchtig en gebruiksvriendelijk webproject. Los van het feit dat we dit zelf ook zeer mooi vinden, zijn we ervan overtuigd dat dit het duidelijkste is naar de bezoeker toe.

Lange termijn

Innomedio bouwt langetermijnrelaties. Dit gebeurt door onze 2 pijlers. Enerzijds bieden we onze klanten een zo compleet mogelijke en eerlijke service. Anderzijds communiceren we steeds duidelijk en transparant.


I want to meet those guys!

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we enerzijds luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn, anderzijds kunnen we meteen een extra woordje uitleg geven over hoe onze diensten aansluiten op jouw project.

Maak een afspraak