Trouwe klant legt derde project bij Innomedio neer

Furnisty
Na een jarenlange samenwerking kiest onze trouwe klant opnieuw voor Innomedio voor een gloednieuw project met tal van business mogelijkheden en nieuwe opportuniteiten. Meet Furnisty! Een samenwerking tussen Bieke van Studio Uniek & In-Lease.
[Innomedio] Foto's nieuwe website (dienstenpagina's) (69)

Over Furnisty

Furnisty ontstond uit het idee van kwaliteitsvol interieur bij de professionele inrichting en installatie van studio’s en appartementen. De core business is de verkoop van meubelpakketten aan projectontwikkelaars en andere klanten. Denk maar aan het volledig inrichten van studentenkoten of appartement.

"We willen dat iedereen kan genieten van hedendaagse, trendy inrichtingen met het oog op kwaliteit, zowel van meubels als elektrische toestellen."

Aldus professionele styliste Bieke Damen en Filip Vandevoorde, Sales & Marketing Director bij In-Lease, al 30 jaar dé specialist in meubelverhuur voor particulieren en professionals. Kortom een perfect match! 

Bezoek Furnisty

Een sprekend interieur voor unieke projecten

Furnisty staat investeerders en promotoren bij met het inrichten van studio’s en appartementen. Kwaliteit en professionele uitvoering staan daarbij centraal. En deze waarden worden door ons team van experts doorgetrokken doorheen het digitale traject.

Grondige analyses en een doelgerichte digitale strategie vormen de basis voor professionele communicatie om kwalitatieve leads te genereren én deze met de nodige zorg te behandelen.

Eens brainstormen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we luisteren naar je verhaal en kijken waarmee we je kunnen helpen.