Digitale merkpositionering voor Alu-Coating

Alu-Coating
Om een sterke merkpositie te creëren voor deproducten Mato & Push-Pull van aluminiumexpert Alu-Coating, gaan onze online marketeers aan de slag met een doordachte strategie voor doelgerichte online communicatie.
Alu-Coating

Over Alu-Coating

Al sinds de oprichting in 1994, is Alu-Coating een gekende naam in de aluminiumwereld. Zo zijn ze gespecialiseerd in aluminium in de breedste zin van het woord. Knippen, frezen, plooien, lassen of poedercoaten? Name it, they got it!

Doorheen de jaren, blijft Alu-Coating zich ontplooien om nieuwigheden te kunnen realiseren, telkens met 3 belangrijke doelstellingen in het achterhoofd: gezonde groei, goede kwaliteit & vakmanschap en een uitstekende service.

Zowel voor Alu-Coating zelf, als voor de subproducten zoals Mato (aluminium gevelbekleding), Push-Pull (aluminium deurtrekkers), Outerbox (aluminium voorzetkaders) & aluminium spatwanden mag Innomedio deze doelstellingen kracht bijzetten met een digitale strategie.

Bezoek Mato »
Bezoek Push-Pull »
Bezoek Outerbox »
Bezoek Spatwanden »
Bezoek Alu-Coating »

Na een uitgebreide zoektocht naar de ideale marketingpartner kwamen we terecht bij Innomedio. In nauwe samenwerking, die enorm vlot en correct verloopt, zorgen ze voor onze volledige marketing. Dagelijks voeren ze uit & volgen ze op. Onze zichtbaarheid en onze verkoop zijn hierdoor enorm gestegen. Voor ons dus de gedroomde partner!”
mato
oterbox

Uitwerken digital merk- & branding strategy

Dagelijks worden we overspoeld door een massa aan reclameboodschappen van verschillende bedrijven. Om op te vallen tussen deze massa, is het belangrijk dat (potentiële) klanten je kennen & blijven onthouden. Dat is exact de reden waarom Alu-Coating bij Innomedio kwam aankloppen. ‘Kunnen jullie ons helpen bij het creëren van een sterke merkidentiteit?’

First things first: we starten met een grondige analyse van de huidige resultaten. We brengen de doelgroepen en doelstellingen in kaart, onderzoeken trendrapporten en analyseren de concurrentie. Op die manier weten we perfect wie we willen bereiken en hoe we ze willen bereiken.  

Op basis van onze analyse, zullen we doelgerichte én meetbare campagnes uitwerken om de juiste doelgroep naar de website te laten navigeren en hen de juiste acties te laten uitvoeren. Dankzij een frequente en nauwgezette opvolging, kunnen we achteraf het succes van onze campagnes tot in de puntjes opvolgen.

Grafische ondersteuning

Niet enkel digitaal maar ook grafisch ondersteunden we Alu-coating bij de uitwerking van al hun drukwerken waaronder flyers, brochures, …

Eens brainstormen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we luisteren naar je verhaal en kijken waarmee we je kunnen helpen.