Interactieve, meertalige website met SEO- & SEA-campagnes

DOBIT
Technologie staat nooit stil. Dat weet ook DOBIT, dé Vlaamse pionier op vlak van touchscreentechnologieën. Toen DOBIT merkte dat haar website en online aanwezigheid een upgrade konden gebruiken, ging het dan ook meteen op zoek naar een oplossing.
[Innomedio] Foto's nieuwe website (dienstenpagina's) (71)

Over DOBIT

DOBIT is een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in touchscreentechnologieën. De laatste jaren bouwde het bedrijf ook een enorme kennis in digital signage uit. Anno 2022 implementeert DOBIT innovatieve schermtoepassingen op maat voor winkels en bedrijven (DOBIT Solutions) en is het bedrijf ook verdeler van touchscreenproducten en -accessoires (DOBIT Products).

Bezoek DOBIT

We werken al jaren samen met Innomedio en zijn erg tevreden over de opvolging en implementatie. Ook nu is alles vlot verlopen. Wij zijn alvast heel trots op het resultaat! - Jolien, DOBIT”

De website: een staaltje hoogtechnologie

Als touchscreentechnologie en digital signage je specialiteit zijn, spreekt het voor zich dat ook je eigen digitale verwachtingen hoog liggen. Toen DOBIT merkte dat zijn eigen website niet meer aan die verwachtingen voldeed, kwam het bedrijf naar ons om deze grondig onder handen te nemen. En daarvoor trokken wij al onze registers open.

 

Verwachtingen ingelost en overtroffen

Het resultaat? Een hypermoderne en meertalige (Nederlands, Engels, Frans) website met;

  • Een simpele structuur zonder te veel poespas, gericht op de twee belangrijkste doelgroepen (retail en corporate)
  • Sprekende video's en animaties die de mogelijkheden van DOBIT op een prachtige manier in de kijker zetten
  • Een aparte pagina met realisaties waar bezoekers cases en afgewerkte projecten kunnen ontdekken
  • Een gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS) waarmee DOBIT zelf eenvoudig aanpassingen kan maken

En uiteraard is het nieuwe online DOBIT-platform ook perfect compatibel met alle desktop en mobiele apparaten. Verwachtingen ingelost en overtroffen.

DOBIT-Digital-signage-en-interactieve-schermcommunicatie
DOBIT-Digital-signage-en-interactieve-schermcommunicatie (2)

De online aanwezigheid: hoger in Google dankzij SEO en Google Ads

Maar de nieuwe website van DOBIT was niet alles waarvoor we onze handen uit de mouwen staken. Zo zorgden onze digital marketeers dat deze ook effectief online gevonden werd door de juiste doelgroepen.

  • Via zoekmachine-optimalisatie zorgden we dat DOBIT-website hoger scoorde en beter organisch werd gevonden op relevante zoekopdrachten.
  • Via gerichte Google Ads campagnes targetten we rechtstreeks de belangrijkste doelgroepen en zorgden we eveneens dat er meer verkeer en leads binnenkwamen op relevante zoekopdrachten als 'digital signage' of 'outdoor led scherm'.

 

En ook hier mag het resultaat er absoluut wezen;

  • Het aantal websitebezoekers via Google steeg met ruim 150%.
  • Het aantal contactaanvragen via Google steeg met maar liefst 653,3%.

Partner in video & motion design

Een video is ideaal om jouw bedrijfsactiviteiten in de verf te zetten. Uiteraard geeft een video ook dat tikkeltje meer aan het uitzicht en de dynamiek van jouw website. Daarom werken we graag samen met DOBIT om mooie video's te realiseren voor onze klanten. Hieronder zie je enkele video's van DOBIT die we in onze webprojecten hebben geïntegreerd.

Eens brainstormen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we luisteren naar je verhaal en kijken waarmee we je kunnen helpen.