Dienstensynchronisatie in een nieuwe website

Group Suerickx
Group Suerickx is een familiebedrijf in de bouwsector. Bij Innomedio brachten we hun dienstverleningen samen onder één digitaal dak. Verschillende verouderde websites ruimden plaats voor een complete en overzichtelijke website.
[Innomedio] Foto's nieuwe website (dienstenpagina's) (28)

Over Group Suerickx

Group Suerickx is een familiebedrijf in de bouwsector dat gespecialiseerd is in renovatiemanagement, van beton – en gevelrenovaties tot industriële schilderwerken en dakwerken. In 10 jaar tijd groeide het bedrijf uit van een kleine onderneming gespecialiseerd in residentiële dakwerken, tot een koptrekker in de bouwsector met meer dan 120 gemotiveerde medewerkers verspreid over 2 vestigingen.

Group Suerickx is actief over heel België, maar bekleedt vooral een unieke positie in de Kempen en de provincie Antwerpen als het op het renovaties en veiligheid van gebouwen en installaties neerkomt.

Bezoek de website

Wat we deden

Webontwikkeling

Een digitale renovatie voor een renovatiebedrijf

Één complete & gebruiksvriendelijke website

In het verleden had Group Suerickx verschillende websites voor elk van hun dienstverleningen/markten. Dit was niet enkel nadelig voor hun online bereik, maar ook voor hun prestaties in zoekmachines zoals Google. Daar hun dienstverleningen wel allemaal onder een dak vallen, was het enkel logisch dat we deze ook onder één digitaal dak samenbrachten.

Op de nieuwe website zijn nu alle dienstverleningen van Group Suerickx vlot terug te vinden en schijnt ook de bedrijfsidentiteit (USP’s) duidelijk door. Zo krijgen bezoekers direct een overzicht van de specialisaties en markten van Group Suerickx, alsook van de waarden en werkwijze van het bedrijf.

 

Uitgebreide, SEO-vriendelijke navigatie

Om bezoekers op de website zo overzichtelijk mogelijk alle informatie te presenteren, zijn alle aspecten van elke markt opgenomen in een uitgebreid menu. Via het menu kunnen bezoekers vlot door de website navigeren naar de informatie die ze zoeken. Zo kunnen ze meer lezen over de specialisaties en gerichte aanpak van Group Suerickx, alsook voorgaande projecten en realisaties van het bedrijf in verschillende case studies.

Internationale ambities

Group Suerickx werkt al geruime tijd voor mooie, internationale bedrijven. Om deze koers verder vaart te geven werd ook de website volledig vertaald naar het Frans & Engels. Naast de vertalingen werden ook specifieke contentcases opgebouwd die voor deze taalgroepen relevanter zijn dan voor anderen.

0x0-smart-fill-85 (5)

Eens brainstormen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we luisteren naar je verhaal en kijken waarmee we je kunnen helpen.