Geautomatiseerd dealerplatform met koppeling ERP

Herco Machinery
Om de samenwerking met – en ervaring van – hun dealers te verbeteren, voorzagen we een dealerplatform met ERP-koppeling. Ontdek hoe wij hun website in onze werkplaats binnenrolden en welke modificaties we allemaal maakten.
[Innomedio] Foto's nieuwe website (dienstenpagina's) (73)

Over Herco Machinery

Herco Machinery is een machinegroothandel uit Rijkevorsel. Het bedrijf importeert tuinbouwmachines van internationale topmerken en verkoopt deze binnen de Benelux. Herco is een gevestigde waarde in zijn sector en heeft met meer dan 60 jaar ervaring ook een eigen werkplaats voor herstellingen en servicediensten.

Bezoek Herco Machinery

Geautomatiseerd platform voor dealers

De uitbreiding van de website van Herco is ingedeeld in twee fases. In de eerste fase voorzagen we een geautomatiseerd platform met een ERP-koppeling naar Microsoft Dynamics. Via het platform kunnen dealers eenvoudig de machines aankopen en krijgen ze, indien van toepassing, hun persoonlijke klantenkortingen te zien. Zodra een bestelling wordt geplaatst, wordt deze automatisch gesynchroniseerd met Microsoft Dynamics voor een automatische verwerking en facturatie. 

Daarnaast zorgt de ERP-koppeling met Microsoft Dynamics dat de producten op de website automatisch met het platform worden gesynchroniseerd. Zo kan Herco zelf de nodige specificaties aan de machines toevoegen en kunnen klanten ook op basis van de specificaties beter door de producten filteren.

Peruzzo
Herco-machinery

Verdere ERP-uitbreiding & productconfigurator

Aan de tweede fase van de uitbreiding sleutelen we momenteel nog volop. Als deze fase is afgerond, zal de ERP-koppeling zorgen voor:

  • Real-time stockbeheer,
  • Automatische verwerking van facturen en
  • Automatisatie van garantieformulieren.

Dealers zullen hun bestelde producten kunnen bekijken, inclusief serienummers, en zo meteen garantiedocumenten kunnen opstellen als ze zelf de producten doorverkopen. Ook zullen dealers klachten en defecten voor producten onder garantie kunnen terugkoppelen naar Herco.

Daarnaast zal de tweede fase ook een productconfigurator omvatten waarmee dealers zelf hun machines kunnen samenstellen voor bestelling.

Eens brainstormen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we luisteren naar je verhaal en kijken waarmee we je kunnen helpen.