Waterdichte website voor specialist in coatings

Hevadex Applications
Op basis van een doordachte strategie creëerden we een krachtige, functionele bedrijfswebsite voor Hevadex Applications.
Hevadex 3

Over Hevadex Applications

Hevadex is producent en verdeler van industriële, solventvrije coatings. Zusterbedrijf Hevadex 
Applications omvat de eigen plaatsingsdienst in België van coatings voor water- & luchtdichting 
en beschermingswerken. 

Met hun innovatieve aanpak en know-how van duurzame coatings, stellen 18 medewerkers dagelijks hun expertise ter beschikking aan bedrijven zoals Jan De Nul, Besix en Maes Pro om hen te adviseren over de beste oplossingen voor hun behoeften.

Bezoek www.hevadexapplications.be

Waterdichtingswerken-in-onderaanneming-Hevadex-Applications
Screenshot_20240613_161139_Chrome
We zijn trots op de nieuwe website. Allemaal dankzij het mooie design werk en de gedegen IT kennis aanwezig bij het team van Innomedio! We kunnen Innomedio zeker aanraden! - Herman, Hevadex Group”

Van workshop naar strategisch plan van aanpak

Hevadex benaderde Innomedio voor strategisch advies over hun huidige website en marketing. Een belangrijke vraag was of het duidelijk was dat Hevadex en Hevadex Applications twee aparte bedrijven zijn, elk met hun eigen doelgroepen. Deze vraag kwam op ondanks dat hun doelstellingen altijd duidelijk zijn geweest, zoals het worden van marktleider in waterdichting van kelderdaken in Europa, bovenaan staan in Google bij zoektermen zoals 'ramen beschermen', het verbeteren van de samenwerking met Hevadex Applications en het uitstralen van een professionele look.

Om deze uitdagingen beter te begrijpen, stelden we een workshop voor. Deze workshop zou dieper ingaan op de dagelijkse uitdagingen waarmee Hevadex te maken heeft en helpen bij het verfijnen van hun strategieën. Het doel was om ervoor te zorgen dat beide bedrijven hun unieke doelgroepen effectief bereiken en hun marktpositie versterken.

Uitwerking digitale strategie

Deze workshop resulteerde in een uitgebreid strategisch plan. We verduidelijkten de doelstellingen en doelgroepen en onderzochten de beste manieren om deze te bereiken. We voerden een grondige analyse van de huidige website uit, verrichtten een uitgebreid zoekwoordenonderzoek en bepaalden de meest effectieve kanalen voor eventuele marketinginspanningen. Daarnaast berekenden we het benodigde budget voor elke gekozen strategie. Door deze gedetailleerde aanpak konden we een gericht en haalbaar actieplan opstellen dat zowel de zichtbaarheid als de marktpositie van Hevadex zou versterken.

489

Functionele bedrijfswebsite

Uit ons strategisch plan bleek dat het ontwikkelen van een aparte website voor Hevadex Applications de prioriteit was. Dankzij de uitgebreide SEO-analyse hadden we een duidelijk beeld van hoe deze website eruit moest zien om optimaal te presteren. Samen met Hevadex Applications stelden we de websitestructuur op, bepaalden we de lay-out, en ontwierpen we een aantrekkelijke en functionele nieuwe website.

Door nauw samen te werken en gebruik te maken van onze gezamenlijke expertise, creëerden we een website die niet alleen de unieke identiteit van Hevadex Applications weerspiegelt, maar ook effectief hun doelgroepen bereikt en ondersteunt bij het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen.

Eens brainstormen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we luisteren naar je verhaal en kijken waarmee we je kunnen helpen.