Vernieuwing websites van iFacto Group

iFacto Group
Als het op ERP aankomt, zorgt iFacto dat hun klanten van de meest gepaste oplossing worden voorzien. Logischerwijze kunnen zij dus zelf op digitaal vlak niet achterblijven.
[Innomedio] Foto's nieuwe website (dienstenpagina's) (12)

Zo wisselden zij hun oude Innomedio-website in voor een nieuwe, inclusief een volledig vernieuwde huisstijl.

 

Over iFacto

iFacto automatiseert bedrijfsprocessen in kmo’s op basis van Microsoft Dynamics NAV, AX en Dynamics 365. Het bedrijf richt zich voornamelijk op sectorspecifieke oplossingen voor groothandel & distributie, de voedingsindustrie, de verhuursector en farmaceutische bedrijven.

Bezoek ifacto.be

Wat we deden

Website

We zijn zeer tevreden over de professionele samenwerking met Innomedio in de opzet van een nieuwe website en rebranding. Communicatie, timing en de kwaliteit van het geleverde werk was echt top! Een fijne partnership!”

Verlengd vertrouwen

Onze samenwerking met iFacto startte reeds enkele jaren geleden. Ook toen ontwikkelden wij een nieuwe website voor het bedrijf. En die opmars heeft iFacto de afgelopen jaren verdergezet. Zo heeft het bedrijf ondertussen de iFacto Group opgericht, een kennisgroep van partnerbedrijven die bijna 300 IT-consultants tewerkstelt.

De oprichting van de iFacto Group leidde opnieuw tot nieuwe noden voor het bedrijf. Zo kozen ze wederom voor een nieuwe huisstijl en sprak het bedrijf ons aan om een nieuwe website te ontwikkelen.

Binnen de nieuwe website van iFacto voorzagen we een nieuwe structuur voor de oplossingen en doelsectoren van het bedrijf. Daarnaast werkten we een vernieuwde pagina voor referenties uit, alsook een infogids waar bezoekers meer informatie kunnen vinden over evenementen, webinars, blogberichten en downloads zoals handleidingen. Tenslotte ontwikkelden we de website ook meertalig om de groeiende markt van iFacto beter aan te spreken.

Nieuwe websites voor partners binnen iFacto Group

Verder zijn wij ook trots te kunnen zeggen dat de nieuwe website van iFacto het begin is van een samenwerking met de iFacto Group. Zo werkten we reeds enkele andere websites uit voor andere bedrijven binnen de groep waaronder qubix.be & infront.be

Al deze websites zullen via een gemeenschappelijk beheersysteem volledig beheerd kunnen worden maar bovendien toch hun eigenheid in grafisch ontwerp kunnen behouden. Wat het uiteraard eenvoudig maakt om de individuele partnerbedrijven toch als één geheel digitaal verder uit te bouwen.

Eens brainstormen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we luisteren naar je verhaal en kijken waarmee we je kunnen helpen.