Videoshoot voor Ria Bodies & Stories

Ria Bodies & Stories
Om de rebranding van Ria Bodies & Stories kracht bij te zetten, stuurden we onze videograaf op pad. Het resultaat? Een toffe bedrijfsfilm die ze konden afspelen tijdens de opening van hun nieuwe winkel (én nog lang daarna kunnen gebruiken).
[Innomedio] Foto's nieuwe website (dienstenpagina's) (38)

Over Ria Bodies & Stories

Ria Bodies & Stories is al jaren een gevestigde waarde in de ruime regio van Westmalle. Sterker nog, deze zaak is dé referentie bij uitstek als het gaat om lingerie, badmode, nachtmode, ondergoed en beenmode. Straffe uitspraken die we graag doen voor een team van straffe madammen zoals Linda, Lise & Lore.

En deze straffe madammen zitten niet stil. Met veel ondernemingszin zagen ze dat Lingerie Ria aan vernieuwing toe was. In 2023 verhuisden ze naar een groter, nieuw pand naast de deur. Een verhuis die meteen de uitgelezen kans was voor een rebranding. Vanuit hun passie voor het vak ontwikkelden ze - aanvullend op de naam Ria - het concept Bodies & Stories. Een verhaal van jarenlange ervaring, service op maat en aandacht voor persoonlijke details. 

Bij Innomedio mochten we deze rebranding ondersteunen. Zo zorgden we ervoor dat hun nieuwe naam & huisstijl naadloos in hun reeds bestaande website werd geïntegreerd. 

Bezoek Ria Bodies & Stories

Brainstorm: check! 

Bij het eerste intakegesprek kregen we al een voorproefje van de vernieuwde winkel (a.k.a. de filmset). Tijdens dit eerste overleg maakten we niet alleen kennis met de nieuwe omgeving, maar ook met de enthousiaste dames die, ondanks een strakke deadline, graag de tijd namen om samen met ons te brainstormen over de video.

Brainstormen: check, briefing: check. storyboard: check.
Figuranten en acteurs: dubbelcheck. 

[Innomedio] Foto's nieuwe website (dienstenpagina's) (51)

De draaidag: le moment suprême

Alle voorbereidingen waren getroffen, de zenuwen gaan liggen en de acteurs waren volledig gebrieft.

Een veelzijdige draaidag stond op het punt te beginnen: een kind dat met zijn moeder een bezoek bracht aan de winkel voor een pyjama, dames die op zoek waren naar lingerie, badmode en nachtmode, een heer die ondergoed kwam shoppen, enzovoort. Iedereen werd professioneel geholpen en ging tevreden terug naar huis.

Na enkele takes werd al snel duidelijk dat deze figuranten niet willekeurig gekozen waren. Dankzij het gedetailleerde storyboard en hun natuurlijke flair op de set werden de scènes in no-time op film vastgelegd. Het werd een zeer productieve dag die vlekkeloos verliep dankzij een goede voorbereiding en een aangename samenwerking.

[Innomedio] Foto's nieuwe website (dienstenpagina's) (52)

De opening van hun nieuwe winkel als deadline

We planden de opnames op dinsdag en stonden voor de uitdaging om de video klaar te hebben voor de grote opening op zaterdag. Je kunt de vraag al horen: "Kan er een ruwe versie op onze tv-schermen verschijnen tegen zaterdag?" Ons antwoord: "Challenge accepted."

Enkele dagen later was een eerste versie gereed om te vertonen in de winkel. In de daaropvolgende dagen voegden we speedramps, kleurcorrecties en overlays toe, en voila, de montage was voltooid. Benieuwd naar het eindresultaat? 

Migratie naar een nieuwe domeinnaam

De website van Ria Bodies & Stories ontwikkelden we al enkele jaren terug. Met de komst van hun nieuwe naam en huisstijl was het echter tijd voor een upgrade. 

Niet alleen trokken we hun gloednieuwe logo en opgefriste kleuren door in hun bestaande website, we zorgden er ook voor dat er een naadloze migratie was van hun oude naar hun nieuwe domeinnaam ria-bodiesandstories.be . Zonder enige waarde te verliezen in Google uiteraard.

Eens brainstormen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we luisteren naar je verhaal en kijken waarmee we je kunnen helpen.