Website & online marketing to (ac)count on

Van Looy Accountants
“Klanten en elkaar succesvol maken”, dat is de slogan van Van Looy Accountants én een waar we ons helemaal in kunnen vinden. Toen ze aanklopten voor een nieuwe huisstijl & website, sloegen we graag de handen in elkaar.
0x0-smart-fill-85 (2)

Over Van Looy Accountants

Van Looy Accountants is een boekhoudkantoor uit Ekeren met meer dan 35 jaar ervaring. Sinds enkele jaren staat een jong en ambitieus directieteam aan het hoofd dat wil inzetten op de online aanwezigheid om met een sterk employer brand nieuwe talenten aan te trekken. Van Looy Accountants staat voor een proactieve en menselijke aanpak waarbij vertrouwen en transparantie centraal staan.

Bezoek website
 

vla

Nieuwe website met cliëntenportaal

Met meer dan 35 jaar ervaring heeft Van Looy Accountants alle expertise in huis om iedere onderneming te kunnen helpen. Toch was het tot op heden niet zo vanzelfsprekend om dat ook online te doen. Daarom kwam het boekhoudkantoor naar ons voor een oplossing.

Om de nieuwe wind van het directieteam extra kracht in de zeilen te zetten, ontwikkelden wij een website met de focus op dienstverlening en samenwerking met cliënten.  Zo kunnen bezoekers enerzijds alle diensten van Van Looy Acountants uitgebreid leren kennen. Anderzijds voorzagen we een digitaal klantenportaal waarop alle toepassingen raadpleegbaar zijn & voorzien zijn van alle nodige info.

Een sterke employer branding strategie

De nieuwe website van Van Looy Accountants moet natuurlijk ook potentiële medewerkers aanspreken. Daarom koos het boekhoudkantoor voor een bijbehorend online marketingtraject met de focus op employer branding. 

Met het marketingtraject zetten we sterk in op de online aanwezigheid van Van Looy Accountants en het vinden van nieuwe werknemers. Met een duidelijke employer branding strategie en concrete marketingacties, vinden we nieuwe collega's voor het team! Via maandelijkse rapportages volgen we de resultaten op,  kunnen we de strategie gericht bijsturen en steeds naar Van Looy Accountants terugkoppelen.

Eens brainstormen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we luisteren naar je verhaal en kijken waarmee we je kunnen helpen.