iFacto blijft na jarenlange samenwerking digitaliseren

iFacto automatiseert bedrijfsprocessen voor kmo’s en zorgt voor sectorspecifieke oplossingen in verschillende industrieën. Zij streven ernaar om voor hun klanten op vlak van IT altijd de gepaste oplossingen te bieden, en dus kunnen ze zelf ook niet achterblijven wat betreft digitalisatie. Na een jarenlange samenwerking leggen ze nu ook de plannen voor verschillende projecten bij ons neer.  

Een flinke opmars met een nieuwe website tot gevolg

Enkele jaren geleden kwam iFacto bij ons aankloppen voor een nieuwe website na een spectaculaire opmars. En deze opwaartse trend is nog lang niet gestagneerd. De laatste jaren bleef de iFacto Group, een kennisgroep waarin het partnerbedrijven bundelt, immers uitbreiden met Qubix, Infront en Astena als meest recente toevoegingen. Deze evolutie vraagt nu opnieuw om een digitale transformatie mét nieuwe huisstijl voor verschillende projecten. 

Voor die projecten werden de websites stuk voor stuk geoptimaliseerd naar gebruiksvriendelijkheid. Dit onder meer door: een nieuwe structuur, referentiepagina's & een uitgebreide informatiegids met events, webinars, blogberichten & gratis downloadable content.

Online vindbaarheid dankzij SEO & SEA

Een nieuwe website is een mooie start, maar natuurlijk wil je dat die ook online gevonden wordt. We zijn daarom trots om iFacto's trouwe partner op vlak van SEO en SEA te zijn. Door enerzijds de website zowel inhoudelijk als technisch te blijven optimaliseren en door anderzijds Google Ads naar specifieke doelgroepen te richten, zagen we al heel wat mooie resultaten op vlak van online zichtbaarheid. 

Ook partnerbedrijven gaan voor digitalisatie

Alle onderliggende partnerbedrijven genoten van een re-branding, waarop we onze webprojecten baseerden. Zo slaagden we erin om alle bedrijven binnen de groep complementair te maken, telkens met behoud van hun eigenheid. Via aparte gebruiksvriendelijke CMS-systemen kan elk bedrijf zelf de nodige aanpassingen doen. Als kers op de taart zorgden we voor tal van nieuwe functionaliteiten en heel wat automatiseringen op de websites, denk maar aan dynamische formulieren. 

We zijn blij om deze bedrijven binnen de iFacto Group in heel wat facetten digitaal te kunnen ondersteunen. Daarnaast kijken we ernaar uit om na een stabilisatieperiode verder in te zetten op doorgedreven marketing automation.


Geschreven door

Karen Vermeire

Karen Vermeire
Projectmanager
karen@innomedio.be
+32 3 304 91 58

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw project?

Is jouw organisatie net zoals iFacto toe aan een nieuwe website, een vernieuwing van de huisstijl of een marketingtraject op maat? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier?

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er liep iets iets mis. Probeer Opnieuw. Kijk zeker na of alle verplichte velden zijn ingevuld.