Marketing

Door gerichte online marketingactiviteiten te ontwikkelen en de juiste marketingkanalen te kiezen, zorgen wij ervoor dat jouw doelgroep ook online wordt bereikt, om zo jouw beoogde doelstellingen te realiseren.

Performance marketing

Performance marketing focust op meetbare resultaten en prestaties. Het doel is meetbare ROI te bereiken en optimaliseren. Dit gebeurt via digitale kanalen zoals zoekmachine- en sociale media-advertenties en e-mailmarketing, met nauwkeurige targeting en analyse. Zo kunnen onze marketeers campagne-effectiviteit volgen, bijsturen en hun budget efficiënter inzetten voor maximaal resultaat.

Strategie - 4

Content

Natuurlijk vragen doeltreffende marketingcampagnes ook om prachtige foto's, pakkende video's en nuttige materialen zoals whitepapers en brochures. Hierbij staan we je graag bij. We vinden de juiste content voor het juiste kanaal en zetten onze creativiteit aan het werk.

Content- 1

Rapportage & opvolging

Geen enkele marketingcampagne draait op automatische piloot. Actie ondernemen, testen, opvolgen en aanpassen zijn cruciaal voor optimale resultaten. Via diepgaande analyses onderzoeken we regelmatig welke kanalen de meeste bezoekers genereren, welke de grootste opbrengst leveren en hoe we het geheel het beste kunnen finetunen. Kortom, meten is weten!

Uitdagingen - 5

Eens brainstormen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we luisteren naar je verhaal en kijken waarmee we je kunnen helpen.