Webapp

Onze digitale experten helpen je graag verder. Breng jouw bedrijf naar de next level met een webapplicatie zoals een configuratietool voor dealers, opvolgtool, productconfigurator, planningstool, ...
Webapp

Digitalisatie van je bedrijf

Digitaliseren van bedrijfsprocessen. Een must voor het optimaliseren van je business. Want zeg nu zelf, sommige dingen kosten gewoon nog te veel tijd (en fouten). Van projectbeheer en tijdsregistratie tot stockbeheer, bestellingen en facturatie. Bij Innomedio zijn we specialist in het bouwen van webapplicaties op maat, die de digitalisatie van je bedrijf een stevige boost geven. Mét voordelen voor je medewerkers en klanten!

Online configuratoren

Webapplicaties zijn er in verschillende soorten en mensen interageren vanuit hun rol met de inhoud. Vaak werken we met online configuratoren om die flows efficiënter te automatiseren. Basis voor jouw unieke webapplicatie zijn eerst en vooral jouw processen. Die brengen we in kaart, en we bevragen de betrokken partijen. Wat je ook nodig hebt, wij ontwikkelen het. Enkele voorbeelden:

  • Configuratietool voor dealers – voor consistente prijsberekeningen
  • Opvolgtool bouw – bewaking voortgang op werf & budget
  • Productconfigurator – e-commerce webshop B2B of B2C
  • Planningstool – digitale timesheets

Herco Machinery: geautomatiseerd dealerplatform met koppeling ERP

Een tijd terug kwam Herco Machinery naar ons voor een gerichte uitbreiding van hun website. Om de samenwerking met – en ervaring van – hun dealers te verbeteren, voorzagen we een dealerplatform met ERP-koppeling. Ontdek hoe wij hun website in onze werkplaats binnenrolden en welke modificaties we allemaal maakten.

1627976984488
Gunther Hermans
Zaakvoerder, Herco Machinery
“Vlotte, jonge gasten die graag luisteren naar voorstellen, maar er ook zeker hun eigen positieve input aan toevoegen. Snelle en goede samenwerking. Super in communicatie en afspraken maken.”

Platformen & integraties

We zorgen ervoor dat je webapplicatie op een veilig en gebruiksvriendelijk platform draait. Altijd in de digitale ether en eenvoudig te beheren. Het neusje van de zalm is je web based platform te laten communiceren met je ERP, CRM, personeelsadministratie, voorraadsysteem enz. Onze developers zijn krakken in webapplicaties met integraties. Laat je adviseren.

Progressive Web Apps (PWA’s)

Nog een stapje verder: een progressive web app (PWA) voor je website, zodat die als een app werkt op mobiele toestellen en tablets. Gewoon extra code toevoegen, zonder dure ontwikkelkosten zoals native apps. Met zo’n toestelonafhankelijk platform vergroot je het bereik en de conversie van je producten of diensten. Zeker doen!

Eens brainstormen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we luisteren naar je verhaal en kijken waarmee we je kunnen helpen.