Digitale strategie

Innomedio trekt een lijn in de online communicatie van jouw bedrijf. Aan de hand van een duidelijke strategie zullen er wekelijkse of maandelijkse acties vooropgesteld worden. Vervolgens worden deze uitgevoerd, opgevolgd, geëvalueerd en bijgestuurd.
Digitale strategie

Digitaal strategieplan

Doelgerichte, meetbare campagnes worden uitgewerkt om de juiste bezoekers naar jouw website te sturen en het aantal conversies te verhogen.

Via SEO, SEA, social media, e-mailmarketing, ... trekken wij de juiste bezoekers naar jouw website om de vooropgestelde doelstellingen te behalen.  

01.

Let's get friends

Om een correcte strategie uit te denken, willen we uiteraard onze klant van binnen en van buiten kennen. Hierdoor kunnen we inspelen op de huidige manier van werken. Maar ook het herkennen van eventuele problemen die zich voordoen.

🔍 Bedrijfsbezoek / Werkwijze in kaart brengen / Problemen opsporen / USP's onderzoeken / Missie

02.

Let's make a plan

Voor we tot een concreet plan kunnen komen, moeten we enkele parameters afbakenen. Zo brengen we in kaart wie we willen bereiken, hoe we dit gaan doen en wat dit moet opbrengen.

📝 Bepalen van doelgroep, doel, kanalen, acties & budget / Concurrentie analyse

03.

Make it happen

Een plan is heel leuk, maar zonder doeltreffende acties, niets waard. Daarom zetten we sterk in op de uitwerking van een bepaalde strategie. Zo worden acties ook effectief vakkundig mee uitgevoerd.

🚀 Website / Social media / SEA & Advertising / SEO & Content / E-mail / Branding

04.

We love it when a plan comes together

Meten is weten. De gouden slogan is van groot belang bij het uitvoeren van acties. Zonder opvolging, evaluatie en bijsturing kan je uiteraard ook geen vooruitgang boeken. Of het succes van de acties meten.

📈 Opvolgen / Evaluatie / Bijsturen / Rapportage & bespreking

143618387_10158970872026192_4048577186889322504_n
Bart Hillen
Bestuurder, Hilfra
“Innomedio heeft voor ons een goed draaiende professionele webshop gebouwd. Dankzij de ondersteuning in de online marketing blijven de verkopen maand per maand stijgen.”

Dienstverlener KMO-Portefeuille & Google Partner

Als kmo-portefeuille dienstverlener kunnen onze klanten aanspraak maken op subsidies voor onze strategische dienstverlening. Adviestrajecten kunnen tot 30% gesubsidieerd worden.

Als Google Partner werken we volgens de kwaliteitsnormen voor het opzetten van advertisingcampagnes voor onze klanten. Bovendien staan we in rechtstreeks contact met onze Google contactpersoon om al onze campagnes optimaal te laten scoren.

Ontwerp zonder titel (25)

Eens brainstormen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we luisteren naar je verhaal en kijken waarmee we je kunnen helpen.