Website

Ben je op zoek naar een nieuwe website? Liefst eentje die ook online scoort en rendement oplevert? Wij helpen je graag met een website volledig op jouw maat. Lees hieronder wat we voor jou kunnen betekenen.
Website

Jouw website naar de digitale top

Een website die scoort, je bezoekers verleidt en aanzet tot conversie. Gebruiksvriendelijk en sexy bovendien. Bij Innomedio bedenken en bouwen we zulke websites. Al sinds 2012 helpen wij onze klanten digitaal groeien, met een beproefd concept en straffe CMS-technologie. Jouw website en marketing naar de digitale top, daar zetten wij ons graag voor in.

Projectmatige aanpak & begeleiding

Een projectmatige aanpak in combinatie met onze digitale expertise werkt. Gekruid met oog voor perfectie en de toegewijde helikopterview van onze projectmanager, de lijm tussen ons team van: designers, developers, copywriters en online marketeers. Onze aanpak:

01.

Analysefase

In overleg met de klant wordt een heldere projectstructuur bepaald op basis van de doelstelling(en). We voeren zowel functionele als technische analyses uit en leggen alle functionaliteiten gedetailleerd vast.

02.

Conceptfase

We ontwikkelen de website's uitstraling met behulp van bestaande elementen zoals de huisstijl, het logo en andere stijlelementen. Het ontwerp wordt opgesteld met oog op de gekozen modules, de website-structuur en eventuele extra functies van het project.

In de meeste gevallen bieden we één optimaal ontwerp aan. Na de concept- en analysefase creëert de webdesigner zijn ideale ontwerp, waarin hij al zijn inspanningen en creativiteit stopt. Dit voorkomt verspilling van tijd en energie aan minderwaardige ontwerpen. Als het ideale ontwerp niet aan je wensen voldoet, werken we graag een tweede voorstel uit. Dit tweede ontwerp wordt verfijnd op basis van feedbackrondes.

03.

Realisatiefase

Na goedkeuring van het ontwerp zetten we de afbeelding om naar HTML & CSS-code. We zorgen ervoor dat deze code zoekmachinevriendelijk is. Daarna volgt de verdere ontwikkeling van het project op basis van de analyse en structuur. We integreren de gekozen modules in ons CMS. Grafische elementen, extra functies, teksten en beeldmateriaal worden toegevoegd en op maat ingevuld.

Zodra de website een acceptabel niveau van functionaliteiten bereikt, krijgt de klant toegang tot de testomgeving om de website te bekijken en te testen.

04.

Test- & opleidingsfase

Bij toegang tot de testomgeving geven we een opleiding aan de IT-verantwoordelijke, waarin we het CMS, Google Analytics en andere gekozen functies bespreken. 

Om zeker te zijn van een probleemloze werking, testen we de website op verschillende apparaten (desktop, tablet, smartphone) en populaire webbrowsers (Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari). In deze testfase worden eerst de duidelijke problemen aangepakt. Het volledig testen van de website en de bevestiging dat deze volgens de afgesproken functies werkt, is de verantwoordelijkheid van de klant.

05.

Go-live & garantie

Na succesvolle tests zetten we het project online op de afgesproken webruimte, op een datum naar keuze van de klant. Dit online plaatsen geldt als projectacceptatie. Na oplevering bieden we 1 maand garantie voor inhoudelijke verbeteringen en 3 maanden voor het oplossen van technische bugs van het online webproject.

Technologie & CMS

We love Symfony. Open-source en het neusje van de zalm op vlak van websitetechnologie en CMS (Content Management System). Constant in ontwikkeling dankzij een wereldwijde community, onevenaarbaar op vlak van security en eenvoudig door te geven, wat goed is voor de continuïteit van je bedrijf. Meer nog: Symfony scoort geweldig op vlak van performantie en laat je websitebezoekers niet in de steek.

Duurzaam webverhaal

Het stopt niet bij de ontwikkeling van je website. Het beste resultaat bereik je met doelgerichte opvolging. Dat vraagt om kennis en tools. Innomedio heeft alles in huis om je te helpen bij je strategische- en marketingkeuzes. Jouw succesvol online marketingverhaal begint hier; van social media, marketing automation en SEO tot online advertising. We’ve got you covered.

Enkele succesverhalen

Eens brainstormen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we luisteren naar je verhaal en kijken waarmee we je kunnen helpen.