Video

Op zoek naar krachtige manieren om jouw bedrijf te presenteren en je merk naar een hoger niveau te tillen? Bij Innomedio zijn we gespecialiseerd in het creëren van impactvolle video's.
Video

Video's zijn een krachtig en effectief middel geworden binnen marketingstrategieën, en het integreren van video's in je marketingplan kan diverse voordelen met zich meebrengen. 

Soorten video's

Bedrijfsvideo

Vertel het verhaal van je bedrijf op een meeslepende manier. Onze bedrijfsvideo's vangen de essentie van je merk en laten potentiële klanten kennismaken met je waarden, producten en visie. 

Animatievideo

Voeg een speelse en creatieve touch toe aan je boodschap met onze animatievideo's. Of het nu gaat om het uitleggen van complexe concepten of het levendig maken van je merk, wij staan klaar om te inspireren.

Testimonialvideo

Laat je klanten voor je spreken. Met testimonialvideo's kun je de tevredenheid van echte klanten delen, waardoor potentiële klanten vertrouwen krijgen in je producten of diensten. Authentiek en overtuigend!

Marketingvideo's

Van pakkende advertenties tot overtuigende realisatievideo's, we helpen je om je marketingstrategie naar nieuwe hoogten te brengen. Bereik je doelgroep effectiever met videocontent die blijft hangen.

Waarom video?

  • Hoge betrokkenheid: video's trekken de aandacht en houden kijkers langer vast dan tekstuele inhoud. Mensen zijn van nature visueel ingesteld en zijn eerder geneigd om video's te bekijken dan lange teksten te lezen.
  • Emotionele connectie: video's roepen emoties op en vertellen verhalen op een manier die tekst en afbeeldingen niet kunnen evenaren. 
  • Complexiteit uitleggen: voor complexe producten, diensten of concepten kan een video zeer nuttig zijn om ze op een begrijpelijke en beknopte manier uit te leggen. 
  • Merkversterkend: video's bieden een uitstekende mogelijkheid om je merkimago en kernwaarden te communiceren.
  • SEO: video's bevorderen de vindbaarheid. Goed geoptimaliseerde video's kunnen hoger verschijnen in zoekresultaten en helpen je doelgroep te bereiken.
  • Verhoogde conversie: video's kunnen de conversieratio's verhogen. Het toevoegen van video's aan landingspagina's of productpagina's kan leiden tot hogere conversies en verkoop.
  • Educatief: video's kunnen ook voor educatieve doeleinden dienen, zoals het geven van tutorials of het beantwoorden van veelgestelde vragen. 

Eens brainstormen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we luisteren naar je verhaal en kijken waarmee we je kunnen helpen.