Design

Een sterke visuele identiteit is cruciaal. Bij Innomedio begrijpen we dat jouw bedrijf uniek is, en we zijn er om dat te vertalen naar indrukwekkende grafische ontwerpen.
[Innomedio] Foto's nieuwe website (dienstenpagina's) (9)

Of het nu gaat om brochures, folders, banners of andere marketingmaterialen, wij zetten jouw merk in de schijnwerpers met creativiteit en vakmanschap.

Een greep uit ons (grafisch) aanbod

Brochures

Brochures zijn meer dan alleen informatieve documenten... We creëren aantrekkelijke en informatieve brochures die de aandacht trekken, boodschappen overbrengen en blijvende indrukken achterlaten.

Folders & flyers

Doelgerichte folders die de essentie van je boodschap vastleggen en de aandacht van je publiek vasthouden. Laat onze creativiteit jouw verhaal vertellen en je helpen om op te vallen in de drukke wereld van marketing.

Banners

Of het nu voor beurzen, evenementen of online advertenties is, onze banners vallen op en maken indruk.

Infographics

Het creëren van visueel aantrekkelijke grafische weergaven van informatie en gegevens om complexe concepten begrijpelijk te maken.

Digitale media

Het ontwerpen van digitale materialen zoals e-books, online advertenties, sociale media-afbeeldingen en e-mailnieuwsbrieven.

Eens brainstormen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we luisteren naar je verhaal en kijken waarmee we je kunnen helpen.