Performance marketing

Ons doel met performance marketing? Een meetbare ROI bereiken en perfectioneren. Hoe? Via digitale snelwegen zoals zoekmachine- en sociale media-advertenties en e-mailmarketing.

SEO

Bovenaan scoren in Google en topposities verkrijgen binnen jouw branche? Aan de hand van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek, concurrentieanalyse en een concrete SEO-strategie om jouw website te optimaliseren, kunnen we op lange termijn meer relevant verkeer naar jouw website genereren en dit verkeer vervolgens omzetten in klanten.

Strategie - 4

SEA

Geen geduld om te wachten op organische topposities in Google? Geen probleem, ook op korte termijn kunnen we meer leads genereren door in te zetten op betaalde advertenties. Vergroot je online bereik in een bepaalde regio met advertenties in het zoeknetwerk (op basis van tekst) of displaynetwerk (op basis van afbeeldingen). Heb je een webshop? Dan kunnen we jouw online verkoop verhogen door te adverteren in het shoppingnetwerk.

Strategie - 1

Social media marketing

Doe jij je social media beheer & marketing zelf? Doe je dit tussendoor je ander werk en weet je niet of je altijd goed op weg bent? Ook daarmee kunnen wij je helpen. Wij zoeken graag voor jou uit welk de interessantste kanalen zijn voor jouw bedrijf en bedenken een onderbouwde social marketing strategie.

Strategie - 2 (1)

E-mailmarketing & automation

Gepersonaliseerde content voor je loyale klanten op het juiste moment? Dat kan met mooie & responsieve e-mailtemplates. Deze kunnen wij voor jou ontwikkelen of we kunnen je leren hoe je hier zelf mee aan de slag kan!

Strategie - 2