Logo

Een onderscheidend logo is het kloppend hart van je merk. Het vertelt in één oogopslag wie je bent en waar je voor staat. We streven ernaar om logo's te creëren die de essentie van je merk vastleggen en indruk maken op je doelgroep.
[Innomedio] Foto's nieuwe website (dienstenpagina's) (8)

Het ontwikkelen van een logo gaat verder dan simpelweg letters en afbeeldingen combineren. Een logo moet naadloos aansluiten bij de uitstraling van je bedrijf en een samenhangend geheel vormen. Het allerbelangrijkste aspect van een logo is dat het je doelgroep, oftewel je klanten, aanspreekt. Bij Innomedio begrijpen we dit als geen ander. 

Jouw logo laten ontwerpen?

Ontdek hoe een zorgvuldig ontworpen logo niet alleen jouw bedrijf weerspiegelt, maar ook een krachtige indruk nalaat, herkenning opbouwt en de eerste stap vormt naar een robuuste merkidentiteit.

01.

Intakegesprek

Om een logovoorstel op maat te maken dat 'kleeft' op jouw bedrijf, doen we een uitgebreid intakegesprek. Tijdens dit intakegesprek vragen we naar jouw activiteiten, markt, concurrenten, doelgroep, positionering, gewenste uitstraling, voorkeur kleuren, ...

02.

Ontwerp

De informatie vergaard tijdens ons intakegesprek, vullen we aan met een kort marktonderzoek. Op basis van deze input, gaat onze designer aan de slag. We voorzien meerdere voorstellen en 2 correctierondes.

03.

Presentatie

Bij de presentatie van onze voorstellen, schetsen we telkens kort het waarom van dit voorstel: waarom past dit logo bij jouw bedrijf? Hoe kwamen we tot het beeldmerk? Waarom hebben we een bepaalde kleur gebruikt? Waarom deze typografie? 

04.

Oplevering

Van zodra jij 100% tevreden bent van je logo-ontwerp, ontvang je een volledige set van het definitief goedgekeurde logo in verschillende formaten (ai, eps, jpg, png, pdf). 

Eens brainstormen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we luisteren naar je verhaal en kijken waarmee we je kunnen helpen.