Copywriting

Met de juiste woorden kun je niet alleen de aandacht van je doelgroep grijpen, maar ook hun emoties aanspreken en overtuigen. Copywriting voegt een menselijke dimensie toe aan je marketingstrategie, waardoor je impact en resultaten kunnen verbeteren.
[Innomedio] Foto's nieuwe website (dienstenpagina's) (19)

Ben je van plan om binnenkort een nieuwe website te lanceren? Wil je krachtige advertenties opzetten of overtuigende mailings uitsturen? Welke soort teksten je ook nodig hebt, onze copywriters staan tillen jouw communicatie naar een hoger niveau. 

 

Onze copywriting diensten

Copy voor website

Een sterke online aanwezigheid begint met een overtuigende website. Onze copywriters zorgen voor boeiende en informatieve inhoud die je bezoekers vasthoudt en aanzet tot actie.

Copy voor advertenties

Of je nu op zoek bent naar tekst voor zoekmachine-advertenties (SEA), social media-advertenties of display-advertenties, onze experts weten hoe ze de juiste woorden moeten gebruiken om de gewenste resultaten te behalen.

Copy voor mailings

Verstuur effectieve e-mails die klanten aanspreken en betrekken. Van nieuwsbrieven tot gepersonaliseerde marketingmails, wij hebben de ervaring om je te helpen opvallen in de inbox van je doelgroep.

Meertalige content

Bereik een breder publiek door meertalige content te creëren. Onze copywriters zijn bedreven in verschillende talen en culturen, waardoor je je boodschap wereldwijd kunt verspreiden.

SEO copywriting 

Waar je ook teksten voor nodig hebt, wij zorgen ervoor dat jouw copy steeds SEO-geoptimaliseerd is. Zo zorgen we ervoor dat jouw teksten niet enkel lezers of bezoekers aanspreken maar ook zoekmachines. Dit met het oog op het verbeteren van jouw organische positie en het aantrekken van organisch verkeer naar jouw website.

Eens brainstormen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we luisteren naar je verhaal en kijken waarmee we je kunnen helpen.