Digitale transformatie voor trouwe klant

Als het op IT aankomt, zorgt iFacto dat hun klanten altijd van de meest gepaste oplossing worden voorzien. Logischerwijze kunnen zij dus zelf op digitaal vlak niet achterblijven. Zo wisselden zij hun oude Innomedio-website in voor een nieuwe, inclusief een volledig vernieuwde huisstijl.

Over iFacto

iFacto automatiseert bedrijfsprocessen in kmo’s op basis van Microsoft Dynamics NAV, AX en Dynamics 365. Het bedrijf richt zich voornamelijk op sectorspecifieke oplossingen voor groothandel & distributie, de voedingsindustrie, de verhuursector en farmaceutische bedrijven.

Wat we deden

Webontwikkeling & Webdesign

Bezoek iFacto

Digitale transformatie met nieuwe website

Onze samenwerking met iFacto startte reeds enkele jaren geleden. Ook toen ontwikkelden wij een nieuwe website voor het bedrijf, dat een (digitale) transformatie onderging na een spectaculaire opmars.

En die opmars heeft iFacto de afgelopen jaren verdergezet. Zo heeft het bedrijf ondertussen de iFacto Group opgericht, een kennisgroep van partnerbedrijven die bijna 300 IT-consultants tewerkstelt.

De oprichting van de iFacto Group leidde opnieuw tot een (digitale) transformatie voor het bedrijf. Zo koos iFacto wederom voor een nieuwe huisstijl en beriep het bedrijf op ons om een nieuwe website te ontwikkelen.

Binnen de nieuwe website van iFacto voorzagen we een nieuwe structuur voor de oplossingen en doelsectoren van het bedrijf. Daarnaast werkten we een vernieuwde pagina voor referenties uit, alsook een infogids waar bezoekers meer informatie kunnen vinden over evenementen, webinars, blogberichten en downloads zoals handleidingen. Tenslotte ontwikkelden we de website ook meertalig om de groeiende markt van iFacto beter aan te spreken.

Nieuwe websites voor partners binnen iFacto Group

Verder zijn wij ook trots te kunnen zeggen dat de nieuwe website van iFacto het begin is van een samenwerking met de iFacto Group. Zo liggen er al plannen op tafel om ook voor de andere partnerbedrijven van de kennisgroep nieuwe websites te ontwikkelen.

Deze nieuwe websites zullen enerzijds complementair zijn binnen de groep. Anderzijds zal de eigenheid van de bedrijven en websites behouden blijven en zullen wij de websites voorzien van aparte beheerssystemen. Zo kunnen we de individuele partnerbedrijven én de groep als geheel ondersteunen in hun digitale aanwezigheid en ambities.


Hoe kunnen we
jou helpen?

Wil je graag meer informatie over onze diensten? Of ben je al overtuigd dat wij de ideale partner voor je zijn? Dan nodigen we je graag uit of komen we bij jou langs om te luisteren naar je verhaal. Maak vrijblijvend een afspraak via de onderstaand knop of ontdek meer referenties! 

Maak een afspraak Terug naar referenties