Digitale zuurstof voor groei

Oxygen Group
Oxygen Group vormt de toekomst van bedrijfsapplicaties, terwijl Innomedio de overkoepelende groepswebsite vorm heeft gegeven. Ontdek hoe we van innovatieve bedrijfsoplossingen tot een dynamische website zijn geëvolueerd.
[Innomedio] Foto's nieuwe website (dienstenpagina's) (66)

Over Oxygen Group

In de dynamische wereld van Microsoft Business Applications is Oxygen Group een krachtige alliantie van 8 bedrijven, voorheen bekend als de iFacto Group. Deze groep belooft niet alleen bedrijven, collega’s en klanten te ondersteunen, maar biedt ook de nodige zuurstof om te groeien.

Als Microsoft Partner of the Year in 2022 en 2023 kan Oxygen Group als een ware referentie beschouwd worden. De bedrijven die deel uitmaken van deze groep, waaronder iFacto Business Solutions, Infront, Qubix, iFacto Industry Solutions, iFacto Enterprise Solutions, Astena, ALOps en iFacto Business Solutions Nederland, bundelen hun krachten met meer dan 220 collega's om ondernemers met vernieuwende ideeën te verwelkomen en een no-nonsense cultuur te bieden binnen de groep.

Bezoek oxygengroup.be

Innomedio heeft het CMS-systeem volledig op maat en naar onze wensen ingesteld. Op deze manier hebben wij volkomen autonomie over de meerdere websites binnen onze groep en kunnen we sneller en flexibeler werken. - Jolien, Oxygen Group”

Verlengd vertrouwen voor overkoepelende website

Onze samenwerking met iFacto Group begon 7 jaar geleden met het uitwerken van een website voor iFacto Business Solutions. Zo’n 2 jaar geleden kreeg Innomedio opnieuw het vertrouwen, dit keer om meerdere (vier!) websites binnen de groep te hernieuwen.

Na deze vernieuwing, ontstond de behoefte aan een overkoepelende website die zowel de krachten van Oxygen Group als van alle dochterbedrijven duidelijk en kwalitatief vooropstelt

De website bundelt alle vacatures en straalt een aantrekkelijke branding uit naar bedrijven die de groep willen versterken.

Of we geslaagd zijn? Oordeel zelf maar 😉

Scroll_Web
Oxygen_scroll_mobile

Gecentraliseerde communicatie richting 3 doelgroepen

Het doelpubliek zijn enerzijds collega's (ook nieuwe collega's of sollicitanten) waarbij de website een overzicht moet bieden van alle vacatures van de onderliggende bedrijven. Innomedio ontwikkelde de juiste filters die een potentiële kandidaat snel tot de essentie van de volledige vacature begeleiden. Of het uiteindelijk een goede match is? Dat laten we over aan de klant!

Dat de Oxygen Group aan een steevast groeitraject bezig is, valt niet uit te sluiten. Maar om bij het grotere publiek ook kenbaar te worden, mochten essentiële informatie en aantrekkelijke cases niet ontbreken. Zo spreekt de nieuwe website ook potentiële klanten, bedrijven of ondernemers aan die zich willen aansluiten bij de groep.

Modern & dynamisch design 

Het kleurenpalet van zwart, paars en wit, samen met herkenbare logo-elementen, brengen een gevoel van sfeer tot leven met bewegende beelden en video’s.

Ontwikkeling beheerbare contentblokken in Sulu

De ontwikkeling van beheerbare contentblokken in Sulu, een vertrouwd CMS-systeem voor de klant, zorgt ervoor dat Oxygen Group volledige autonomie heeft over de website. Ze bepalen welke contentblokken nodig zijn, en wij zorgen voor de ontwikkeling en implementatie.

Na grondige tests kon de klant moeiteloos alle pagina’s en content invullen, waarmee de website haar definitieve vorm kreeg.

Knipsel

Eens brainstormen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we luisteren naar je verhaal en kijken waarmee we je kunnen helpen.