Website aanpassen

Wil jij zelf graag je website aanpassen maar beschik je niet over de nodige kennis of heb je geen toegang tot het beheersysteem? Dat is een probleem dat we vaak zien terugkomen. Bij Innomedio ontwikkelden we een CMS waar je – zonder enige kennis – gemakkelijk zelf in kan werken. Benieuwd? Bekijk onze oplossing.

Wat is een CMS?

Het afgekorte CMS staat voor Content Management System. Dit is een systeem dat achter een website zit en ervoor zorgt dat jij deze website kan beheren of aanpassen.

Er bestaan heel wat verschillende soorten systemen maar wat is nu eigenlijk het beste systeem? Daar bestaat niet echt een pasklaar antwoord voor. Welk CMS je kiest is afhankelijk van heel wat factoren zoals budget, thema’s, plugins, …

Symfony CMS

Bij Innomedio maken we gebruik van Symfony. Dit is een open-source CMS en het neusje van de zalm op vlak van websitetechnologie. Met deze straffe CMS-technologie, creëren wij in no-time een website volledig binnen jouw huisstijl én gebruiksvriendelijk bovendien. Jouw website (en marketing) naar de digitale top, daar zetten wij ons graag voor in!

Hoe gaan wij te werk?

  • Tijdens een opstartgesprek starten we met de basis: wie is jouw doelgroep? Hoe worden zij klant? Welke indruk wil jij achterlaten? Enzovoort…
  • Onze webdesigner maakt de eerste wireframes en geeft proactief advies
  • Op basis van jouw feedback werken we deze uit tot een krachtig webdesign
  • Onze webdevelopers gaan hiermee aan de slag en ontwikkelen jouw website of -shop van A tot Z
  • Je krijgt een testlink, zodat je altijd kan volgen
  • Finalisering, testing en training
  • Klaar voor de volgende stap? Onze online marketeers helpen je graag verder met jouw online verhaal

Enkele website referenties

Krijg je graag eerst een beeld van onze webdesigns? Dat begrijpen we. Laat je inspireren door onze vorige webprojecten:Innomedio weet zich snel in te werken in en antwoorden te bieden op onze uitdagingen en levert knappe resultaten op. Bovendien delen ze onze drive naar continue verbetering. In short: een degelijke en aangename samenwerking.

Roeland Bellens
Roeland Bellens
Van Looy Group


We zijn zeer tevreden over de professionele samenwerking met Innomedio in de opzet van een nieuwe website en rebranding. Communicatie, timing en de kwaliteit van het geleverde werk was echt top! Een fijne partnership!

Yannick De Decker
Yannick De Decker
iFacto

Overtuigd van een nieuwe website?

Ben jij het ook beu om jouw websitebouwer te bellen om kleine zaken zoals openingsuren, tekst of afbeeldingen aan te passen? Zou je dit in de toekomst liever zelf doen met ons gemakkelijk CMS? Wij komen graag vrijblijvend langs om naar jouw verhaal te luisteren.

Laat je gegevens onderstaand achter, wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er liep iets iets mis. Probeer Opnieuw. Kijk zeker na of alle verplichte velden zijn ingevuld.
Jens joosen

Jens Joossen
Zaakvoerder
info@innomedio.be
+32 (0)3 321 72 58