Performance audit

Weet je niet hoe goed je online scoort? Geef jij geld uit aan marketing, maar weet je niet wat jouw return is? Heb je totaal geen idee hoeveel bezoekers of klanten via jouw website komen? Dan is deze performance audit ideaal voor jou.

Helemaal gratis en vrijblijvend, evalueren we jouw digitale resultaten en geven we meteen quick-wins waarmee je aan de slag kan.

Vraag een audit aan

 

Waarover krijg je aanbevelingen?

In drie simpele stappen helpen we je op weg

In drie simpele stappen helpen we je op weg

1. Vul hieronder jouw gegevens in en wij doen de rest

Zodra je het formulier hebt ingevuld, neemt één van onze experts contact met je op voor een kort gesprek om je doelen en verwachtingen door te nemen, zodat we de performance audit kunnen afstemmen op basis van je behoeften.

2. Wij gaan aan de slag

Op basis van je aanvraag gaan we aan de slag. We maken een rapport waarin je huidige digitale resultaten worden bekeken en geëvalueerd. Vervolgens bekijken we wat voor jou concrete quick-wins zijn, waarmee je onmiddellijk resultaten kan winnen.

3. Ontvang de resultaten

Tijdens een vrijblijvende afspraak of call, overloopt onze experts het rapport en wordt er ook gekeken naar een concreet stappenplan om ook op lange termijn meer resultaten te genereren.


Vraag je performance audit aan

Bedankt voor je aanvraag

Je ontvangt zo meteen een e-mail met een link om het bestand te downloaden.

Er liep iets iets mis. Probeer Opnieuw. Kijk zeker na of alle verplichte velden zijn ingevuld.
We bewaren je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid