Karen Rombouts versterkt Innomedio als mede-eigenaar

[Innomedio] Foto's nieuwe website (dienstenpagina's)

Full service digital agency Innomedio uit Malle bereidt zich volop voor op de toekomst met de promotie van Karen Rombouts. Zij mag zich voortaan medeaandeelhouder noemen, klaar om met zaakvoerder Jens Joosen mee de koers te bepalen.

Van medewerker naar medeaandeelhouder 

Innomedio werd 12 jaar geleden opgericht door Jens Joosen, met de focus op webontwikkeling zoals websites, webshops & webapplicaties. Doorheen de jaren groeide de expertise en wist het team steeds beter in te spelen op de noden in de markt. Algemene marketingondersteuning bleek the way to go. Daarbij hoorde een verdere uitbreiding van de diensten, zoals vorig jaar stevig waargemaakt met een volledige rebranding. Hierbij ondersteunen we onze klanten zowel met digitale en offline marketing van A tot Z. De klant centraal, maar evengoed het team. Het is geen geheim dat Jens zijn mensen alle kansen geeft om zich verder te ontwikkelen en mee door te groeien. En zo zette Karen Rombouts recent haar schouders mee onder Innomedio.


“Karen startte 5 jaar geleden bij ons als online marketeer, om vervolgens de rol van projectmanager te vervullen. Ze heeft veel capaciteiten en toont flink wat toewijding. We voelden beiden aan dat het tijd was voor een volgende professionele stap. Daar ben ik heel trots op, want Karen is zowel voor onze klanten als voor Innomedio duidelijk een enorme meerwaarde en vast aanspreekpunt. Hiermee tonen we ook dat we onze kennis als marketingbureau blijvend in huis behouden, Karen staat daar mee voor garant”, aldus Jens.


We voelden beiden aan dat het tijd was voor een volgende professionele stap. Hiermee tonen we ook dat we onze kennis als marketingbureau blijvend in huis behouden, Karen staat daar mee voor garant.”

Let’s talk marketing

Ook op de andere teamleden is Jens fier. “Samen bieden wij een oplossing voor elke marketinguitdaging, zowel digitaal als offline. Dagelijks werken de collega’s aan meer dan 50 actieve projecten. We ondersteunen de stevigere KMO’s zowel strategisch als uitvoerend met webdevelopment, marketing in de breedste zin van het woord, grafisch ontwerp en video. Let’s talk marketing dus, en op naar meer digitale triomfen. Met Karen en het team zie ik dat helemaal zitten.” 

Eens brainstormen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we luisteren naar je verhaal en kijken waarmee we je kunnen helpen.