Nieuwe website met sterke online marketing ondersteuning

Van online marketing tot online make-over; het voorbije jaar namen we heel wat online kanalen van Ac|s Accountants voor onze rekening. Nu ontwikkelden we voor het grootste accountancykantoor van de Kempen een nieuwe, overzichtelijke website met een geïntegreerde klantenzone.

Over Ac|s

Ac|s Accountants & Belastingconsulenten biedt al meer dan 40 jaar uitgebreide kennis en expertise op vlak van fiscaliteit en financieel bedrijfsbeleid. Ac|s is een gevestigde waarde in de Kempen met momenteel meer dan 100 medewerkers en vestigingen in Brecht, Herentals, Hoogstraten, Mol, Ravels en Turnhout.

Ac|s begeleidt klanten van start tot stopzetting en/of overname van een vennootschap of zaak. In de toekomst wenst Ac|s ook om haar dienstverlening uit te breiden door samenwerkingen met externe partners. Zo wil Ac|s haar klanten een completere service bieden met de expertise van deze externe partners.    

Wat we deden

Webdesignwebontwikkeling & digitale strategie

Bezoek acsac.eu

Hoe Ac|s onze samenwerking ervaart

We hebben een vlotte samenwerking. De uitdaging om ons beter te profileren op online branding is zeker gelukt

Dietmar Van Dyck
As|s Accountants & Belastingconsulenten

Gebruiksvriendelijke website met klantenplatform

Frisse look & feel

Als gevestigde waarde weet Ac|s hoe belangrijk het is om steeds met de tijd mee te zijn. Nadat we eerst hun online marketing onder handen namen, maakten we nu hun website klaar voor de toekomst. De identiteit en huisstijl werden opgeblonken, maar bleven behouden. Zo ontwikkelden we een nieuwe website met een frisse look en feel die zowel modern als tijdloos is.

Eenvoudige & gebruiksvriendelijke structuur

Naast een volledig nieuw design kreeg de nieuwe website structureel ook een aanpassing. Hier focusten we op zaken als eenvoud, efficiëntie en algemeen gebruiksgemak. Zo kunnen bezoekers nu vlot door de website navigeren en snel de informatie en dienstverlening vinden die ze zoeken.

Geïntegreerde klantenzone

Als echt Kempisch bedrijf staat een goede relatie met de klant centraal bij Ac|s. Zo integreerden we een klantenzone in de nieuwe website, waarbij klanten voortaan snel een antwoord op hun algemene vragen kunnen vinden.

 

Sterke digitale strategie & online marketing

Onze online marketing ondersteuning stopte in de tussentijd zeker niet. Om hun (nieuwe) website online vindbaar te maken bij de juiste doelgroep, zorgen onze online marketeers voor doelgerichte én meetbare campagnes en optimalisaties. Zo zorgen we met plezier dat zij de juiste leads of sollicitanten binnenkrijgen via:

Download: Digitale B2B-strategie - hoe begin je eraan?

Leveren je marketinginspanningen niet voldoende leads op? Heb je het gevoel dat mogelijke klanten de weg naar je website of bedrijf niet vinden?

In deze whitepaper maak je kennis met online B2B-marketing. Je ontdekt hoe je sales en marketing bij elkaar brengt. Daarnaast leer je hoe je met een B2B-marketingfunnel een doelgroep dat je bedrijf niet kent omvormt naar warme leads die klaar zijn voor een samenwerking.

Geen eenvoudige klus, maar dankzij een duidelijk stappenplan ben je klaar om zelf aan de slag te gaan.

Download deze gids

Hoe kunnen we
jou helpen?

Wil je graag meer informatie over onze diensten? Of ben je al overtuigd dat wij de ideale partner voor je zijn? Dan nodigen we je graag uit of komen we bij jou langs om te luisteren naar je verhaal. Maak vrijblijvend een afspraak via de onderstaand knop of ontdek meer referenties! 

Maak een afspraak Terug naar referenties