Waarom online marketing in de adviesverlenende sector onmisbaar is

Bedrijven in de adviesverlenende en financiële sector worden meer dan ooit uitgedaagd. Torenhoge verwachtingen van potentiële nieuwe klanten en medewerkers vereisen een duidelijke en transparante communicatie. 

Dienstverlenende bedrijven zijn de afgelopen jaren grondig door elkaar geschud. Zij kozen dan ook massaal voor het sluiten, verhuizen of consolideren van kantoren. Dat vraagt om een serieuze aanpassing van je marketingstrategie. Hoe maak je deze future-proof? Ontdek hoe digitale marketing hierin kan ondersteunen. 

Laat ons beginnen bij het begin, namelijk: waar ligt jouw focus? Ben je op zoek naar nieuwe klanten of naar betrouwbare werknemers? Misschien komen er wel sollicitaties binnen maar zijn dit niet de juiste profielen? Of misschien heb jij genoeg vaste klanten maar wil je je richten op specifieke niches? Wat jouw doelstelling ook is, met onze brede ervaring in de dienstverlenende sector helpen we jou graag verder.

Relevante campagnes in de dienstverlenende sector

Alvast wat inspiratie opdoen? Ontdek hier welke campagnes we kunnen inzetten om jouw onderneming digitaal op de kaart te zetten: 

  • Naamsbekendheid en zichtbaarheid creëren via Google for Jobs
  • Een aparte vacaturewebsite ontwikkelen om jouw employer brand in de kijker te zetten 
  • Doelgerichte LinkedIn-advertenties met een uiterst relevante targetting 
  • Zichtbaar blijven gedurende de volledige customer journey 
  • ...

Nieuwe website met sterke online marketing ondersteuning voor Ac|s Accountants

Ontdek in onderstaande video de ins en outs van het project en hoe een vlotte dynamiek voor een mooi eindresultaat heeft gezorgd.

Onze oplossingen

Door onze brede waaier aan klanten, hebben wij reeds een ruime expertise kunnen opdoen in de adviessector. Strategisch meedenken over bedrijfsdoelstellingen en hoe we deze kunnen bereiken, vormt voor ons dan ook geen enkel probleem. Niet alleen strategisch maar ook uitvoerend ondersteunen wij jouw bedrijf van A tot Z. 

Ontdek met welke diensten wij jou kunnen ondersteunen. 

Enkele van onze succesverhalen in de adviesverlenende sector

Wij zijn trots op onze samenwerkingen en dat mag gezien worden! Benieuwd bij welke bedrijven wij een succesvolle strategie hebben ingezet? Ontdek enkele van onze referenties.

DDM Consulting

Digitale strategie voor meer leads & leadership

Als het op contactcenteroplossingen aankomt, is DDM Consulting zeker geen kleine speler meer. Toch wil de customer service specialist verder groeien tot dé referentie in zijn sector, een ambitie waar wij met onze eigen service graag aan bijdragen.

Bekijk case
Ac|s Accountants & Belastingsconsulenten

Nieuwe website met sterke online marketing ondersteuning

Van online marketing tot online make-over; het voorbije jaar namen we heel wat online kanalen van Ac|s Accountants voor onze rekening. Nu ontwikkelden we voor het grootste accountancykantoor van de Kempen een nieuwe, overzichtelijke website met een geïntegreerde klantenzone.

Bekijk case
Van Looy Accountants

Employer branding strategie

Kunnen jullie voor ons een sterke, nieuwe employer brand creëren? Met deze vraag kwam Van Looy Accountants bij ons terecht. Geen enkel probleem voor de digitale marketeers van Innomedio. Op basis van een uitgebreide analyse, brachten we verschillende, interessante kanalen in kaart en bliezen we Van Looy omver met de mogelijkheden.

Bekijk case

Waarom Innomedio?

Klanten uit de adviessector willen volledig ontzorgd worden zodat zij juist meer tijd hebben om zich op klanten of andere belangrijke taken te focussen. Dit maakt dat ze nood hebben aan een vaste contactpersoon die duidelijk en transparant communiceert én waarop ze kunnen vertrouwen. 

Innomedio kan u zo'n partnership bieden. Met meer dan 10 jaar ervaring, bieden wij een ruime expertise op digitaal vlak. Van development tot strategische marketing en communicatie, wij ondersteunen uw bedrijf van A tot Z. 

Klaar voor een langetermijn samenwerking? Wij ook! 

Meer over Innomedio

Innomedio BV

Steenovenstraat 2
2390 Malle


+32 (0)3 321 72 58
info@innomedio.be

BE 0816 906 977
Antwerpen, afdeling Antwerpen

Routebeschrijving

Jouw marketingstrategie future-proof maken?

Neem contact op met onze digitale experts en ontdek waar wij jou mee kunnen helpen! 

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er liep iets iets mis. Probeer Opnieuw. Kijk zeker na of je alle verplichte velden hebt ingevuld.
We bewaren je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid