Digitale strategie voor fabrikanten & industrie

Is jouw bedrijf al klaar voor de toekomst? Of sta jij nog maar in de beginfase van digitalisering? Wij verzekeren jou dat je kan rekenen op onze expertise in de industriesector. Ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen innoveren. 

Fabrikanten en industriële spelers hebben vaak een groot portfolio aan vaste klanten, waardoor ze niet direct openstaan voor digitale marketing. Echter hebben ook hun klanten of verdelers nood aan een duidelijke en servicegerichte dienstverlening. Denk maar aan handige en gepersonaliseerde loginsystemen, automatische bedrijfsprocessen of digitale orderintake. En om hen daar wegwijs in te maken, speelt digitale marketing uiteraard een grote rol. 

Digitale uitdagingen

Bestaat jouw doelgroep uit dealers, resellers, eindklanten of andere stakeholders? Bevindt jouw bedrijf zich in een nichemarkt? Ben je een internationale speler? Ben je op zoek naar nieuwe klanten of wil je graag meer klanten uit een specifieke sector? Wat is jouw omzetdoelstelling? Hoeveel mag een nieuwe klant maximum kosten? Wat is jouw marge op een nieuwe samenwerking? 

Kan je meteen antwoorden op deze vragen? Perfect! Je hebt alvast een duidelijke visie uitgetekend voor jouw bedrijf. Wij helpen je graag om deze visie onder de aandacht te brengen en jouw doelstellingen te bereiken. 

Gaat het beantwoorden van deze vragen niet zo vlot? Dan dagen we jou uit om eens samen te brainstormen! 

Hoe dan ook, communicatie in een industriële omgeving is een uitdaging op zich maar een uitdaging gaan wij niet uit de weg! Je zou versteld staan van wat een grondige marktanalyse kan opleveren. Onze experts helpen je daar graag bij! 

Enkele succesvolle B2B-campagnes

Marketing voor bedrijven (B2B) is heel anders dan marketing voor individuele consumenten of particulieren (B2C). B2B-marketing richt zich namelijk op de behoeften, interesses en uitdagingen van personen die aankopen doen namens of voor hun organisatie (in plaats van voor zichzelf).

Potentiële B2B-klanten zijn gefocust op ROI (return on investment), efficiëntie en expertise, worden gedreven door logica en financiële middelen, willen opgeleid worden en bijleren, werken graag samen met accountmanagers of verkopers, moeten vaak overleggen met beslissingsnemers voordat ze een aankoopbeslissing nemen en kopen in voor lange termijn oplossingen, wat resulteert in een langere verkoopcyclus, langere contracten en uiteindelijk langere relaties met bedrijven. 

Innomedio zette reeds succesvolle B2B-campagnes op:

  • Accountbased marketingstrategieën op LinkedIn 
  • Relevante displaycampagnes op het juiste moment van de buyer journey 
  • Remarketingstrategieën via een doorgronde funnel
  • Professionele blogberichten 
  • Succesvolle prospectiemailings 
  • ...

Onze oplossingen!

Door onze brede waaier aan klanten, hebben wij reeds een ruime expertise kunnen opdoen in de industriële sector. Strategisch meedenken over bedrijfsdoelstellingen en hoe we deze kunnen bereiken, vormt voor ons dan ook geen enkel probleem. Niet alleen strategisch maar ook uitvoerend ondersteunen wij jouw bedrijf van A tot Z. 

Ontdek met welke diensten wij jou kunnen ondersteunen. 

Enkele van onze industriële referenties

Wij zijn trots op onze samenwerkingen en dat mag gezien worden! Benieuwd bij welke bedrijven wij een succesvolle strategie hebben ingezet? Ontdek enkele van onze referenties.

360° digitale ondersteuning met websiteontwikkeling

M.I.P. Group

M.I.P. is een internationaal familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in duurzame opslagsystemen. Het bedrijf is gespecialiseerd in totaaloplossingen gemaakt uit composiet en wil uitgroeien tot dé Europese marktleider in haar sector. Daarom sloeg het bedrijf met ons de handen in elkaar voor een gepast digitaal traject en een nieuwe website om die ambitie te ondersteunen.

Bekijk case
Geautomatiseerd dealerplatform met koppeling ERP

Herco

Een tijd terug kwam Herco Machinery naar ons voor een gerichte uitbreiding van hun website. Om de samenwerking met – en ervaring van – hun dealers te verbeteren, voorzagen we een dealerplatform met ERP-koppeling. Ontdek hoe wij hun website in onze werkplaats binnenrolden en welke modificaties we allemaal maakten.

Bekijk case
Nieuwe meertalige website & digitale strategie

CTW Cleaning Systems

Voor CTW Cleaning Systems, een bedrijf dat gespecialiseerd is in professionele was- en reinigingssystemen, hebben wij de online aanwezigheid grondig opgepoetst. Het resultaat? Een blinkende meertalige website en een sterke digitale strategie. 

Bekijk case
Meertalige website met digitale content strategie

E.D.&A.

Om nationaal en regionaal meer naamsbekendheid en awareness in België & Nederland te creëren wil E.D.&A. meer inzetten op online communicatie. Innomedio ontwikkelde een meertalige website op basis van een sterke digitale content strategie.

Bekijk case

Waarom Innomedio?

Klanten uit de industrie- & maaksector willen volledig ontzorgd worden zodat zij juist meer tijd hebben om zich op klanten of andere belangrijke taken te focussen. Dit maakt dat ze nood hebben aan een vaste contactpersoon die duidelijk en transparant communiceert én waarop ze kunnen vertrouwen. 

Innomedio kan u zo'n partnership bieden. Met meer dan 10 jaar ervaring, bieden wij een ruime expertise op digitaal vlak. Van development tot strategische marketing en communicatie, wij ondersteunen uw bedrijf van A tot Z. 

Klaar voor een langetermijn samenwerking? Wij ook! 

Meer over Innomedio

Succesvolle en aangename samenwerking met internationale speler M.I.P.

Ontdek in onderstaande video de ins en outs van het project en hoe een vlotte dynamiek voor een mooi eindresultaat heeft gezorgd.


Innomedio BV

Steenovenstraat 2
2390 Malle


+32 (0)3 321 72 58
info@innomedio.be

BE 0816 906 977
Antwerpen, afdeling Antwerpen

Routebeschrijving

Klaar om te groeien?

Neem contact op met onze digitale experts en ontdek waar wij jou mee kunnen helpen! 

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er liep iets iets mis. Probeer Opnieuw. Kijk zeker na of je alle verplichte velden hebt ingevuld.
We bewaren je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid