Bezoek Innomedio op de Bedrijvennetwerkdagen

[Innomedio] Foto's nieuwe website (dienstenpagina's) (36)

Ben jij op zoek naar kansen om je bedrijf te laten groeien en te netwerken met gelijkgestemde ondernemers? Op woensdag 20 en donderdag 21 september 2023, is Innomedio aanwezig op de Bedrijvennetwerkdagen in Antwerp Expo. Het grootste netwerkevent van Vlaanderen.

➡️ We verwelkomen je graag op onze stand: 456

 

Registreer je voor een gratis bezoek!

Wil je Innomedio graag bezoeken op Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland? Registreer je via de onderstaande link met de code INN0M3D!0. Wij kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten! 

Registreer je gratis »

Waarom moet je aanwezig zijn?

Bedrijvennetwerkdagen wordt georganiseerd door Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland in samenwerking met Kortrijk Xpo en zet volop in op het fysiek samenbrengen van ondernemers, het aanreiken van onderlinge business opportuniteiten en het stimuleren van het ondernemerschap in de provincie Antwerpen en het Waasland. Onder het motto "zakendoen in eigen streek" biedt het event een extra dynamiek aan de lokale economie. 

Deze expo geeft je de kans om te connecteren met andere ondernemers, ideeën uit te wisselen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.

Eens brainstormen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we luisteren naar je verhaal en kijken waarmee we je kunnen helpen.