Een kleine terugblik op het jaar 2021 voor Innomedio

0x0-smart-fill-85 (16)

Het jaar 2021 zit er bijna op. Dat wil zeggen dat we weer met plezier kunnen terugblikken op een jaar van unieke samenwerkingen, leuke teambuildings en hard werken.

Klanten op de digitale kaart

We kunnen wederom met trots zeggen dat we erin geslaagd zijn om onze klanten weer een stapje verder op de digitale kaart te zetten. Dit zowel op vlak van web development als online marketing.

Sommige van onze klanten kozen ervoor om in 2021 hun eerste babystapjes in de digitale wereld te zetten, anderen kozen ervoor om hun reeds bewezen digitale strategie nog meer op punt te zetten en te experimenteren met nieuwe acties en formaten.

Een welgemeende dankjewel

Deze vruchtbare samenwerkingen beginnen steevast met de zin “bedankt voor het vertrouwen in Innomedio”. We maken daarom van de gelegenheid gebruik om een welgemeende ‘dankjewel’ naar onze klanten toe te sturen! 

 Zonder jullie was Innomedio niet waar het nu staat. 

Voorzichtige vooruitblik naar 2022

Ook voor 2022 staan er heel fijne (nieuwe) samenwerkingen op de planning. Daarnaast is het onze doelstelling om te blijven innoveren en de nieuwste technologieën te blijven aanbieden aan onze klanten. Stilstaan staat namelijk niet in ons woordenboek. Maar meer daarover volgt nog later...

Collectieve sluiting: 27 t.e.m. 31 december 2021


Al dat harde werken verdient ook een welverdiende vakantie. Innomedio houdt daarom een collectieve sluiting tussen kerst-en nieuwjaar van 24 tot en met 31 december. Tijdens deze periode wordt er geen support geboden. Vanaf maandag 3 januari helpen we je wel graag weer verder.

Innomedio wenst je alvast prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar. Tot in 2022!

Samenwerken in 2022?

Een nieuwe website of webshop in 2022? Of liever een volledige digitale strategie op maat van jouw onderneming? Wij staan altijd open voor een vrijblijvend babbeltje. Neem gerust contact op via onderstaand formulier.