Onze marketingtechnologieën

Ons marketingteam maakt gebruik van heel wat technologieën om de doelstellingen van onze klanten te behalen. Op deze pagina vind je de meestgebruikte.
[Innomedio] Foto's nieuwe website (dienstenpagina's)
01
368x230-smart-fill-75

Google Analytics

Google Analytics is een gratis tool van waarmee je jouw websitebezoekers tot in detail kan analyseren. Deze belangrijke inzichten helpen je om slimme beslissingen te nemen om zo de best mogelijke resultaten te behalen.

02
368x230-smart-fill-75 (1)

Google Tag Manager

Met Google Tag Manager beheer je tags in één systeem. Hierdoor kan je eenvoudig zelf tags aan je website toevoegen en updaten, zonder dat je de hulp nodig hebt van één van onze webdevelopers.

03
368x230-smart-fill-75 (2)

Google Ads

Als Google Partner werken we volgens de kwaliteitsnormen voor het opzetten van Google campagnes voor onze klanten. Bovendien staan we in rechtstreeks contact met onze Google contactpersoon om al onze campagnes optimaal te laten scoren.

04
368x230-smart-fill-75 (3)

Google Search Console

Google Search Console is een gratis tool welke websitepagina's in Google beschikbaar zijn en bij welke zoekopdrachten je website wordt getoond. Op basis van deze informatie kan je de zichtbaarheid van je website en pagina’s optimaliseren.

05
368x230-smart-fill-75 (4)

Ahrefs

Ahrefs bevat een uitgebreide toolset om SEO en backlinks van je website te analyseren. Deze informatie gebruik je om hoger in Google of andere zoekmachines te ranken en uiteindelijk meer verkeer te krijgen.

06
368x230-smart-fill-75 (5)

SE Ranking

SE Ranking is ook een gebruiksvriendelijke SEO-tool die je gebruikt voor jouw SEO-analyses. Denk hier maar aan zoekwoordenonderzoek, concurrentieanalyse, website audit, zoekwoord rank checker en nog veel meer.

07
368x230-smart-fill-75 (6)

SharpSpring

SharpSpring is een uitgebreid marketing automation platform, waarmee je zowel jouw online marketing- als salesactiviteiten kan samenbrengen en automatiseren. Als partner hebben we alles in huis om onze klanten van A tot Z hierin te ondersteunen.

08
368x230-smart-fill-75 (7)

Leadinfo

Leadinfo is een leadgeneratie software, speciaal ontwikkeld voor B2B-bedrijven. Je kan de tool gebruiken om bedrijven te herkennen. Als partner integreren we deze tool naadloos in de werkwijze van de salesteams van onze klanten.

09
368x230-smart-fill-75 (8)

Mailchimp

Mailchimp is een gebruiksvriendelijk marketing en e-mailplatform waar je gepersonaliseerde marketingcampagnes kan opzetten om de juiste boodschap naar de juiste doelgroep te versturen.

10
368x230-smart-fill-75 (9)

Hotjar

Met de tools van Hotjar krijg jij nog meer inzichten in het gedrag van jouw websitebezoekers en weet je beter op welke manier zij acties ondernemen en hoe je jouw website hiervoor kan optimaliseren.

11
368x230-smart-fill-75 (10)

Canva

Canva is een online designplatform waarin je snel en eenvoudig visuele content kan creëren. Start vanaf nul of een sjabloon en ontwerp zelf infographics, sociale media posts, e-mailbanners en nog veel meer.

12

Optmyzr

Optmyzr helpt ons op het gebied van betaald adverteren om campagneoptimalisatie te versnellen en maximale waarde te halen uit uitgaven aan Google Ads, Microsoft Ads of Amazon Ads.

Eens brainstormen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we luisteren naar je verhaal en kijken waarmee we je kunnen helpen.