Meertalige website & digitale strategie

CTW Cleaning Systems
Voor CTW Cleaning Systems, een bedrijf dat gespecialiseerd is in professionele was- en reinigingssystemen, hebben wij de online aanwezigheid grondig opgepoetst. Het resultaat? Een blinkende meertalige website en een sterke digitale strategie.
[Innomedio] Foto's nieuwe website (dienstenpagina's) (72)

Over CTW Cleaning Systems

CTW Cleaning systems is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de cleaning industrie. Het bedrijf ontwikkelt en bouwt moderne en geautomatiseerde reinigingssystemen zoals self carwashes en tank cleaning installaties en beschikt daarnaast ook over een ruim aanbod aan industriële reinigingsapparatuur.

Bezoek CTW

Visuele website met uitgebreide referenties

Onder het motto show don’t tell hebben we volop ingezet op de overtuigende kracht van beelden en CTW’s bewezen staat van dienst. Zo ontwikkelden we een website met een opgefrist design en duidelijk overzicht van de de verschillende diensten. De referenties verzamelden we in een heldere overzichtspagina waar bezoekers kunnen filteren per dienst/sector. 

[Innomedio] Foto's nieuwe website (dienstenpagina's) (68)

Digitale strategie voor naamsbekendheid & groei

Naast een nieuwe website hebben we ook een digitale strategie uitgewerkt om de cleaning diensten van CTW te helpen promoten. Hiervoor zetten we in op SEO, SEA en e-mail marketing. De resultaten volgen we zowel maandelijks als per kwartaal nauwkeurig op en rapporteren we periodiek terug aan de klant. Op deze manier kunnen we kort op de bal spelen en gericht bijsturen waar nodig. 

Meertaligheid voor internationale ambities

Tenslotte ontwikkelden we de website van CTW in het Nederlands, Engels en Frans om de internationale ambities van het bedrijf te ondersteunen. CTW is nu nog voornamelijk actief in België, maar realiseerde de afgelopen jaren ook al tal van projecten in het buitenland. Een meertalige website was dan ook een absolute must voor een verdere expansie buiten onze Belgische grenzen.

Eens brainstormen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we luisteren naar je verhaal en kijken waarmee we je kunnen helpen.