Webshops met moderne beheers- en kassasystemen

Proti Balance & Concap
Verschillende jaren geleden kozen Proti Balance en Concap voor Innomedio om hun allereerste webshops te ontwikkelen. Nu beroepen de zusterbedrijven opnieuw op ons om hun webshops en bijhorende beheers- en kassasystemen op te frissen.
0x0-smart-fill-85 (2)

Over Proti Balance en Concap

Proti Balance & Concap zijn twee zusterbedrijven die hun klanten het beste uit zichzelf helpen halen op persoonlijk en sportief vlak. Enerzijds helpt Proti Balance haar klanten naar een gezondere levensstijl met proteïnediëten op maat. Anderzijds ondersteunt Concap recreatieve en professionele atleten om hun doelen te bereiken met kwaliteitsvolle sportvoeding en -supplementen.

Bezoek Proti Balance & Concap

Wat we deden

Webontwikkeling

Nieuwe webshops & nieuw beheersysteem

Proti Balance & Concap zijn twee van de langstlopende klantrelaties in ons portfolio. Hun webshops en achterliggende beheersystemen draaien dan ook al geruime tijd – en met succes – onder ons toezicht.

Maar anno 2022 zijn zowel de webshops als beheersystemen eigenlijk outdated geworden. Daarom hebben wij voor beide bedrijven nieuwe webshops ontwikkeld en deze in een nieuw beheersysteem gestoken.

Voor de webshops hebben wij de vertrouwde huisstijlen van Proti Balance en Concap behouden en doorgetrokken. Voor het beheer van de webshops hebben we het CMS-systeem Sulu voorzien. Hier kunnen beide bedrijven hun webshops eenvoudig in beheren en bewerken.

1170x800-smart-fit-85

ERP-pakket  & nieuw kassasysteem

Aanvullend hebben wij de zusterbedrijven – samen met ons zusterbedrijf – ook voorzien van een gebruiksvriendelijk ERP-pakket (Odoo) en een nieuw kassasysteem. Deze laatste zat bij de oude webshops nog mee in het beheersysteem verwerkt, wat vandaag de dag niet meer efficiënt was.

Binnen Odoo kunnen Proti Balance en Concap gemakkelijk hun producten beheren. Daarnaast verloopt ook het volledige online verkoopproces nu in Odoo, van orderverwerking tot facturatie.  

Het kassasysteem is geïntegreerd in de verschillende filialen van Proti Balance en Concap en is bedoeld voor de fysieke verkoop. Toch is het systeem ook verbonden met Odoo, waardoor alle verrichtingen ook in Odoo worden geregistreerd. Verder worden o.m. voorraden automatisch aangepast en gesynchroniseerd, ook voor de webshops.

Zo krijgen beide klanten dus een nieuwe digitale oplossing die hun werking voor de komende jaren weer volledig future-proof maakt.  

1170x800-smart-fit-85 (1)

Eens brainstormen?

Wij komen met plezier vrijblijvend langs om kennis te maken. Zo kunnen we luisteren naar je verhaal en kijken waarmee we je kunnen helpen.