Dit was 2023 – Ons jaar in (digitale) vogelvlucht

[Innomedio] Foto's nieuwe website (dienstenpagina's) (57)

Het jaar mag dan nog niet volledig achter de rug zijn, met de digitale wereld die nooit stilstaat, is het tijd om terug te kijken op 2023.

2023 was een jaar vol uitdagingen, groei en bovenal, digitale triomfen die onze verwachtingen hebben overtroffen. Lees met ons mee terwijl we met trots terugkijken op afgelopen jaar. Innomedio gaf het beste van zichzelf voor fijne klanten met uitdagende projecten!

Innomedio in een nieuw jasje 💛

Naar aanleiding van ons tienjarig bestaan, voerden we een volledige rebranding door. Weg van appelblauwzeegroen, op naar vrolijk geel. 

Maar niet alleen onze huisstijl veranderde, we breidden ook ons dienstenpakket uit. Zo ondersteunen we KMO’s niet alleen strategisch maar ook uitvoerend met webdevelopment, online en offline marketing, grafisch ontwerp en video. Onze nieuwe slogan is dan ook niet voor niets ‘Let’s talk marketing’.

Lees meer over onze rebranding »

Gemiddeld 2 nieuwe webprojecten/maand 💻

We lanceerden gemiddeld 2 nieuwe websites en/of webapplicaties per maand afgelopen jaar. Trots op ons team en de projecten die we hebben mogen realiseren. Benieuwd naar het resultaat? 

[Innomedio] Foto's nieuwe website (dienstenpagina's) (61)

Recurring marketingtrajecten & tal van nieuwe strategieën 📊

In een tijdperk waarin de digitale wereld voortdurend evolueert, is innovatie de sleutel tot succes. Ons team van experten heeft zich dit jaar ingespannen om out-of-the-box digitale strategieën te ontwikkelen die niet alleen de huidige trends omarmen maar ook een blik werpen op de toekomst van online marketing. Van SEO tot doelgerichte social media campagnes, we hebben elke mogelijkheid benut om onze klanten te positioneren voor digitaal succes.

Nieuwe samenwerkingen 🔥

We zijn super blij te delen dat de volgende bedrijven het afgelopen jaar ook de weg naar Innomedio hebben gevonden! We kunnen niet wachten om samen te werken en nieuwe avonturen te beleven.

[Innomedio] Foto's nieuwe website (dienstenpagina's) (63)

Toffe teambuildings 🍻

Wie ons volgt, weet dat we het afgelopen jaar een onvergetelijke tijd hebben gehad tijdens onze ultieme teambuilding. I mean... wie droomt er niet van om een keer naar Lapland te gaan?! Sneeuwscooteren, een huskywandeling én elke dag genieten van het Noorderlicht. Kortom, Lapland was GEWELDIG! 

Maar ook buiten Lapland hebben we hard aan ons team gewerkt. Denk aan gezellige BBQ's, de wekelijkse pintjes op vrijdag aan onze eigen bar, en onlangs brachten we een bezoek aan brouwerij De Koninck.

[Innomedio] Foto's nieuwe website (dienstenpagina's) (58)

Andere mijlpalen waar we trots op zijn 🤩

  • We mochten tal van nieuwe collega's in ons team verwelkomen maar namen tegelijkertijd ook afscheid van enkele vaste waarden binnen Innomedio.
  • We namen halverwege 2023 afscheid van Universal Analytics maar zorgden ervoor dat GA4 naadloos voor elke klant werd opgezet zonder enig dataverlies
  • Innomedio stond voor de allereerste keer op een beurs: Bedrijvennetwerkdagen Antwerpen-Waasland
  • Voor één van onze webshops, kregen we een eervolle vermelding op de FEWEB Digital Champs & Impact Awards
  • Momenteel werken onze collega's hard aan maar liefst 52 actieve projecten
  • Enkele nieuwe tradities werden in werking gezet: zo stelden we een beurtrol op voor soep, hebben we eindelijk maar eens een Kerstboom op kantoor gezet en drinken we elke vrijdag gezellig samen een pintje aan onze bar! 
[Innomedio] Foto's nieuwe website (dienstenpagina's) (64)

Ready for 2024 🚀

Terwijl we terugblikken op het afgelopen jaar, hebben we zoveel dankbaarheid voor de kansen die we hebben gehad en de successen die we hebben bereikt. Met dezelfde passie en toewijding kijken we vooruit naar 2024, een jaar dat ongetwijfeld nieuwe uitdagingen en kansen met zich meebrengt.

Bedankt dat je deel uitmaakt van onze reis en onze digitale successen mogelijk maakt. Samen gaan we verder, groeien we en bouwen we aan een toekomst waarin digitale mogelijkheden eindeloos zijn.

Op naar nog meer succesvolle hoofdstukken!

Schrijf jij mee aan ons verhaal?

Wil jij volgend jaar mee in onze jaarlijkse vogelvlucht staan? We brainstormen graag met jou over de mogelijkheden en kunnen niet wachten om je te ontmoeten.