Nieuwe digitale partner voor Van de Velde groep

Innomedio staat in voor de ontwikkeling van drie nieuwe websites voor Van de Velde groep: Van de Velde Pipe Inspections & Solutions, Leak Detect en ‘t ruimerke. Een nieuwe uitstraling en design voor de websites en een online marketing strategie staat bij ons op de agenda.

Van de Velde groep: Van de Velde Pipe Inspections & Solutions, ‘t ruimerke en Leak Detect

Van de Velde groep is een aanbieder van totaaloplossingen aan bedrijven en particulieren voor leidingen en rioleringen, putten, opslagtanks, bassins etc. Het bedrijf is een pionier op het vlak van robotica en investeert continu in de nieuwste technieken om haar klanten steevast een oplossing op maat te kunnen aanbieden.

Met ’t ruimerke heeft Van de Velde Pipe Inspections & Solutions sinds kort een partner in huis, met bijna 30 jaar ervaring in ontstoppen, ruimen en/of reinigen van allerhande putten, kelders, vijvers, buizen, enz.

Voor dé specialist in het lokaliseren van waterlekken en breuken in leidingen is Leak-Detect al 25 jaar lang de juiste keuze.

Webdevelopment & online marketing

Als digitale partner bij Van de Velde groep is Innomedio volop bezig met het webdesign en -ontwikkeling van de nieuwe websites. Onze online marketeers maken zich ondertussen deskundig in alles wat met leidingen te maken heeft, om zo een digitale strategie op te stellen en online marketingacties uit te werken.

Geschreven door

Jens Joosen

Jens Joosen
Zaakvoerder / Sales
jens@innomedio.be
+32 (0)3 321 72 58

Meer weten over wat we voor jouw project kunnen betekenen?

Wij maken met plezier vrijblijvend een afspraak om kennis te maken. Zo kunnen we luisteren naar je verhaal en kijken hoe we je van dienst kunnen zijn.

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er liep iets iets mis. Probeer Opnieuw. Kijk zeker na of alle verplichte velden zijn ingevuld.