Gepersonaliseerd shoppen op een B2B-bestelplatform

Waar Montra voorheen enkel werkte met een informatieve website waar klanten een offerte konden aanvragen, creëerde Innomedio een aanvullende gesloten webshop met gepersonaliseerde klantomgevingen. Deze manier van werken, zorgt ervoor dat klanten van Montra producten kunnen bekijken & bestellen die voor hen van toepassing zijn. Benieuwd hoe we dit hebben opgezet?

Over Montra

Montra heeft reeds 20 jaar ervaring in de levering van sport-, werk-, promotie- en vrijetijdskledij van uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Door persoonlijk overleg met hun klanten, komen ze steeds tot de perfecte outfit voor een onderneming. In het teken van personalisatie, heb je tevens ook de mogelijkheid om de kledij te laten bedrukken.

Wat we deden

Naast de ontwikkeling van een meertalige website waar gebruikers kennis kunnen maken met Montra, kreeg Innomedio de opdracht een aanvullend B2B-bestelplatform te creëren met gepersonaliseerde klantomgevingen.

Bezoek www.montra.be

Gepersonaliseerde klantomgevingen

Elke klant is anders, dat weet Montra als geen ander. Op het nieuwe B2B-bestelplatform, krijgt elke klant gepersonaliseerde producten & prijzen toegewezen op basis van de contractuele afspraken die werden gemaakt. Klanten hebben enkel toegang tot deze omgeving door zich aan te melden met hun uniek verkregen inloggegevens. 

Montra zelf, kan via ons gebruiksvriendelijke CMS eenvoudig nieuwe acccounts aanmaken voor klanten alsook het bijhorend productaanbod koppelen per account.

Eenvoudig navigeerbare webshop

Less is more blijft één van onze belangrijkste pijlers. Dat spiegelt zich ook mooi in het design voor de webshop van Montra. De webshop bestaat daarom niet uit oneindig veel pagina’s maar beperkt zich enkel tot de informatie waar de klanten van Montra naar op zoek zijn.

De klant kan eenvoudig navigeren tussen de productcategorieën en -subcategorieën voor een optimale gebruikerservaring. Vervolgens kan hij de gewenste producten moeiteloos online bestellen. Online betalingen werden in dit platform niet voorzien, daar Montra koos voor betalingen via factuur. 

Meerdere gebruikers per klant

Een ander voordeel aan het bestelplatform, is dat Montra verschillende hoofd- en subgebruikers kan koppelen aan een account met aangepaste rechten voor het plaatsen en/of valideren van bestellingen. Een hoofdaccount kan bijvoorbeeld gemakkelijk bestellingen plaatsen, terwijl een subaccount enkel bestellingen kan klaarzetten. Handig voor een sportclub met meerdere bestuursleden bijvoorbeeld.


Hoe kunnen we
jou helpen?

Wil je graag meer informatie over onze diensten? Of ben je al overtuigd dat wij de ideale partner voor je zijn? Dan nodigen we je graag uit of komen we bij jou langs om te luisteren naar je verhaal. Maak vrijblijvend een afspraak via de onderstaand knop of ontdek meer referenties! 

Maak een afspraak Terug naar referenties