Job matchingtool met geavanceerd algoritme

The Job Coach heeft als missie om bij te dragen aan een optimale inzet van talent in de arbeidsmarkt en verhoogd werkplezier. Innomedio ontwikkelde hiervoor The Job Matcher: een geavanceerde jobtest die de waarden en talenten van gebruikers matcht met de huidige arbeidsmarkt.

Over The Job Matcher

The Job Matcher is een jobinspiratietool ontwikkeld in samenwerking met The Job Coach, een netwerk van professionele gecertificeerde loopbaancoaches verspreid over heel Vlaanderen en Brussel. Het doel van deze test is om zoveel mogelijk mensen een juist beeld te geven waar hun talenten het best matchen op de arbeidsmarkt en wilt bijdragen aan een optimale inzet van talent en verhoogd werkplezier. Bovendien vormt de test vaak het startpunt voor een job coachingtraject bij The Job Coach, die individuele loopbaantrajecten op maat aanbiedt.

Wat we deden

Webontwikkeling, SEO & Online advertising

Bezoek thejobmatcher.be

Geavanceerde jobtest met sterk algoritme

Iedereen vraagt zich vroeg of laat wel eens af welke job het best bij zich past. Vanuit deze gedachtegang ontwikkelde The Job Coach in samenwerking met Innomedio The Job Matcher.

De jobinspiratietest achterhaalt door middel van een uitgebreide vragenlijst de waarden en talenten van elke gebruiker. Vervolgens worden de antwoorden via een sterk algoritme gematcht met 300 jobs in de arbeidsmarkt. Zo weet elke gebruiker in welke jobs zijn waarden en talenten het best tot hun recht komen. Nadien krijgt elke gebruiker een mail op maat met een uitgebreid overzicht van de resultaten.

Ook na de ontwikkeling ondersteunt Innomedio. Om de resultaten up-to-date te houden zorgt ons team voor permanente optimalisatie van het geavanceerde job matchingmechanisme, op basis van nieuwe marktdata die The Job Coach aanlevert.

Online marketingondersteuning: SEO & online advertising

Een sterke jobmatching tool is natuurlijk niets als deze niet door de juiste personen gevonden kan worden. Onze online marketingspecialisten gingen hier dan ook verder mee aan de slag. Door de website te optimaliseren met technische aanpassingen en achterliggende landingspagina’s zorgden we ervoor dat de jobtest met de juiste zoekwoorden in zoekmachines gevonden kan worden.

Om de juiste doelgroep te bereiken zorgde Innomedio voor Instagram advertising. Door een juiste targetting en remarketing zorgden we ervoor dat maar liefst 70% van deze websitebezoekers de test startte.

Hoe kunnen we
jou helpen?

Wil je graag meer informatie over onze diensten? Of ben je al overtuigd dat wij de ideale partner voor je zijn? Dan nodigen we je graag uit of komen we bij jou langs om te luisteren naar je verhaal. Maak vrijblijvend een afspraak via de onderstaand knop of ontdek meer referenties! 

Maak een afspraak Terug naar referenties