Meet our team

In de loop van 2020 zijn er enkele teamwijzigingen geweest binnen Innomedio. Sommige collega’s gingen even een andere richting uit maar kwamen al snel terug. In tussentijd verwelkomden we ook andere, nieuwe gezichten in ons team. Zélfs tijdens de Coronacrisis. Daarnaast werd ook Digimedio geboren, een bedrijf dat in 2020 is ontstaan uit een huwelijk tussen Comitor & Innomedio. Zijn jullie nog mee? We stellen jullie graag voor aan de gezichten achter deze 2 bedrijven!

Coronacrisis?

Ten gevolge van de Coronacrisis en de lockdown, kregen we in maart de opdracht om allemaal van thuis uit te werken. Gelukkig konden wij, dankzij de aard van ons bedrijf, onze dienstverlening perfect van thuis verderzetten. 5 maanden later, beginnen onze collega’s stilletjes aan terug naar kantoor te komen (rekening houdend met de opgelegde maatregelen uiteraard).

Nieuwe collega's

Zoals je reeds kon lezen, hebben we begin dit jaar afscheid genomen van enkele collega’s die op zoek gingen naar een nieuwe uitdaging. Heel even was het paniek, want hoe werf je nieuwe collega’s aan ten tijde van Corona? Hoe voer je sollicitatiegesprekken? En hoe krijg je nu die eerste échte indruk van iemand? Voor Innomedio geen probleem, zo blijkt. Nieuwe vacatures werden online gezet, sollicitanten stroomden binnen en gesprekken verliepen moeiteloos via videocall.

In een mum van tijd, ontmoetten we onze nieuwe collega’s. Een sterk team van gepassioneerde digital natives die elkaar perfect aanvullen. Zo verwelkomden we Valerie Eskens als front-end developer, Axel Pauwels als support developer, Fien Willems als online marketeer maar ook 2 oude bekenden vonden de weg terug naar Innomedio: Jannick van Gestel & Ewald Vanderveken.

Start van Digimedio

Naast het ontwikkelen van websites, webshops & online marketing groeide bij zaakvoerders Jan Huybrechts (Comitor) &  Jens Joosen (Innomedio) het verlangen naar digitalisering en automatisering bij bedrijven. Na succesvolle implementaties in uiteenlopende sectoren, werd begin 2020 Digimedio geboren, synoniem voor digitale transformatie.

Digimedio verzorgt de implementatie van ERP (lees: Odoo) in tal van sectoren. ERP? Goed draaiende software die de kers is op je digitale werkplek en de productiviteit van jouw bedrijf verhoogt.

Tim Aertsen, reeds bekend van Innomedio, stapte over naar Digimedio samen met enkele collega’s van Comitor. Ondertussen bestaat het team uit ruim 5 collega’s, onder leiding van Jan & Jens.

Bezoek digimedio.be

Nog steeds op zoek!

Leuk, toch? Een team dat elkaar aanvult, van elkaar kan leren en niet te vergeten, ook wel eens van wat ontspanning houdt! Bij Innomedio krijg je de kans om mee te groeien met ons bedrijf en is er ruimte voor opleiding en begeleiding. Werk is niet alles natuurlijk, doorheen het jaar plannen we verschillende leuke teamactiviteiten. Wil jij erbij zijn de volgende keer? We zijn namelijk nog op zoek naar verschillende functies. Neem snel een kijkje op onze vacaturepagina.

Tot binnenkort? 


Geschreven door

Karen Rombouts

Karen Rombouts
Online marketeer
karen.rombouts@innomedio.be
03 321 72 58

Afspraak maken met ons team?

Wil jij meer weten over websites, webshops of online marketing of kunnen wij jou ergens bij helpen? Maak via onderstaand formulier een afspraak met één van onze collega's. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op. 

Bedankt voor je bericht

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er liep iets iets mis. Probeer Opnieuw. Kijk zeker na of alle verplichte velden zijn ingevuld.